Νιούκαστλ – Σάντερλαντ (preview)

Στο 149ο ντέρμπι του Τάιν-Γουέαρ, η Νιούκαστλ θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς για το 2-1 του πρώτου γύρου κόντρα στη Σάντερλαντ, με τις «μαυρόγατες» να επιθυμούν την ακόμα μεγαλύτερη απομάκρυνσή τους από τη ζώνη του υποβιβασμού.



Νιούκαστλ – Σάντερλαντ (preview)

Χωρίς τον «μαέστρο», Γιοάν Καμπάιγ ο οποίος έγινε κάτοικος Παρισιού θα πρέπει να ζήσει από δω και στο εξής η Νιούκαστλ, με το 149ο ντέρμπι του Τάιν-Γουέαρ κόντρα στη Σάντερλαντ να αποτελεί το πρώτο «τεστ».

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου «κόλλησε» στην ισοπαλία στο ματς με τη Νόριτς μεσοβδόμαδα, ενώ έχει χάσει τα τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, μετά τη νίκη με 5-1 επί της Στόουκ στην «Boxing Day», η Νιούκαστλ έχει καταφέρει α σκοράρει μόλις μία φορά στα επόμενα πέντε παιχνίδια που ακολούθησαν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Σάντερλαντ βρίσκεται για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Αύγουστο έξω από τη επικίνδυνη ζώνη, μετά τη νίκη της κόντρα στη Στόουκ με 1-0 μεσούσης της εβδομάδας.

Οι δύο βαθμοί διαφοράς από τη Γουέστ Χαμ δεν είναι σε καμία περίπτωση απόσταση ασφαλείας και ο Γκας Πογιέτ γνωρίζει καλά πως ο δρόμος είναι μακρύς...

Αγωνιστικά νέα:

Νιούκαστλ:

Στα πλάνα του Άλαν Πάρντιου για το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ θα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Λουκ Ντε Γιονγκ, ωστόσο δεν αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Παπίς Σισέ και Γιοάν Γκουφράν παραμένουν απόντες λόγω τραυματισμών, με τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι να είναι στην ίδια μοίρα και να αναρρώνει μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι.

Σάντερλαντ:

Με δύο νέα πρόσωπα θα παρουσιαστεί κόντρα στη Νιούκαστλ η Σάντερλαντ. Οι Λίαμ Μπρίντκατ και Νάτσο Σκόκο θα βρίσκονται στην αποστολή των «μαυρόγατων» για το ντέρμπι του Τάιν-Γουέαρ, με τις πιθανότητες να αγωνιστούν να είναι μοιρασμένες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ (4-3-3): Κρουλ – Ντεμπισί, Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Σαντόν – Τιοτέ, Ανίτα, Σισοκό – Σάμι Αμεόμπι, Γκουφράν, Σόλα Αμεόμπι

Σάντερλαντ (4-4-2): Μανόνε – Μπάρντσλεϊ, Ο'Σέι, Μπράουν, Αλόνσο – Λάρσον, Κι, Κόλμπακ, Τζόνσον – Φλέτσερ, Μπορίνι