Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Να αφήσει πίσω την ήττα από την Τσέλσι και να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ επισκέπτεται το «Κάροου Ρόουντ» για την αναμέτρηση με την Νόριτς.



Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι (preview)
Οι «πολίτες» γνώρισαν την περασμένη Δευτέρα (3/2) την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς οι «μπλε» τους νίκησαν κατά κράτος (1-0) και τους στέρησαν τη δυνατότητα να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί που επέστρεψε η Άρσεναλ.
 
Οι «κανονιέρηδες» (που παίζουν νωρίτερα με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ») βρίσκονται στους 55 βαθμούς, δύο περισσότερους τόσο από την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι όσο και από αυτήν του Ζοσέ Μουρίνιο.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα (2-1) στο ματς με την Κάρντιφ, ένα αποτέλεσμα που τους άφησε με μόλις μία νίκη στα εννέα πιο πρόσφατα ματς της Πρέμιερ Λιγκ και στους 24 βαθμούς, μόλις στο +2 από την ουραγό τριάδα του πίνακα.
 
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 2/11 η Σίτι είχε… διαλύσει τη Νόριτς με το εμφατικό 7-0.
 
Αγωνιστικά νέα:
 
Ερωτηματικό αποτελεί για τα «καναρίνια» η συμμετοχή του Ράιαν Μπένετ στο σημερινό αγώνα, με τον Κρις Χιούτον να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Ο Γιόζεφ Γιόμπο αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, ενώ υπολογίζεται κανονικά και ο Γουές Χούλαχαν, ο οποίος τον περασμένο μήνα είχε καταθέσει επίσημο αίτημα μεταγραφής.
 
Στην αντίπερα όχθη, ο Μανουέλ Πελεγρίνι ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αγουέρο, Φερναντίνιο, Νασρί και Χάβι Γκαρσία. Ερωτηματικό για τον Χιλιανό τεχνικό η θέση του αμυντικού χαφ, την οποία διεκδικούν οι Ντεμικέλις, Μίλνερ και Ρόντγουελ.
 
Πιθανές ενδεκάδες:
 
Νόριτς (4-5-1): Ράντι – Μάρτιν, Μπασόνγκ, Μπένετ, Όλσον – Ρέντμοντ, Τετέι, Φερ, Τζόνσον, Σνόντγκρας – Χούπερ
 
Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ – Νάβας, Τουρέ, Γκαρσία, Σίλβα – Νεγρέδο, Τζέκο