Σάντερλαντ - Χαλ (preview)

Τη νίκη που θα τις βοηθήσει να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη θα ψάξουν σήμερα στο «Στάδιο του Φωτός» Σάντερλαντ και Χαλ, οι οποίες μετά από 24 αγωνιστικές βρίσκονται μαζί στη βαθμολογία με 24 πόντους.



Σάντερλαντ - Χαλ (preview)
Με… φόρα έρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα πέρασαν με το εμφατικό 3-0 από το «St James’ Park» στο ντέρμπι με την αιώνια αντίπαλο Νιούκαστλ και συμπλήρωσαν τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα, με τρεις νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα.Αποτελέσματα που από τον πάτο της βαθμολογίας τους έχουν φέρει στους 24 πόντους και το +2 πλέον από την ουραγό τριάδα.
 
Στους 24 βαθμούς, αλλά με εντελώς διαφορετικά δεδομένα βρίσκεται και η Χαλ. Η ομάδα του Στιβ Μπρους κατάφερε κόντρα στην Τότεναμ (1-1) να κάνει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα μέσα στο 2014, καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες που την έχουν… μπλέξει για τα καλά!
 
Στις 2 Νοεμβρίου στο ματς του πρώτου γύρου οι «τίγρεις» είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Κουεγιάρ στο 25ο λεπτό.
 
Αγωνιστικά νέα:
 
Ο Γκουστάβο Πογιέτ ετοιμάζει τα πλάνα του για τη σημερινή αναμέτρηση χωρίς να έχει στη διάθεσή του τους Γουέστγουντ, Κουεγιάρ και Φλέτσερ. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Λι Κάτερμολ, ο οποίος τον περασμένο μήνα έφτασε μια… ανάσα από την μετακίνησή του στη Στόουκ.
 
Το come back του Αλούκο, ο οποίος βρισκόταν εκτός δράσης από τα μέσα Οκτωβρίου αποτελεί τη σημαντικότερη είδηση στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων. Ο τιμωρημένος ΜακΓκρέγκορ και ο τραυματίας Τσέστερ είναι τα δύο ονόματα που βρίσκονται στο «απουσιολόγιο» του Στιβ Μπρους.
 
Πιθανές ενδεκάδες:
 
Σάντερλαντ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, ο’ Σέι, Μπράουν, Αλόνσο, Μπρίτκατ, Κι, Κόλμπακ, Τζόνσον, Μπορίνι, Άλτιντορ
 
Χαλ: Χάρπερ, Ροσενιόρ, ΜακΣέιν, Ντέιβις, Φιγκερόα, Μέιλερ, Χάντλστοουν, Ελμοχαμαντί, Μπράντι, Λονγκ, Γέλαβιτς