Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ (preview)

Ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους αγώνες θα τη βγάλουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, θέλει να πάρει μέσα στην έδρα στης Άστον Βίλα, η Γουέστ Χαμ.



Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ (preview)

Με τη δiαφορά της από τη Γουέστ Χαμ να βρίσκεται στους πέντε βαθμούς, η Άστον Βίλα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει έδαφος, από τι στιγμή που οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία και αυτές που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα είναι πολύ μικρές.

Το σύνολο του Πολ Λάμπερτ βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, ωστόσο με νίκη επί των «σφυριών» δεν πρόκειται να «αναρριχηθεί» περισσότερο, καθώς στην 9η θέση βρίσκεται η Σαουθάμπτον με οχτώ βαθμούς περισσότερους.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, παρά τη νίκη της κόντρα στη Σουόνσι με 2-0 την περασμένη εβδομάδα, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Με νίκη της όμως επί της Άστον Βίλα, η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς θα μπορέσει να ανασάνει και πάλι.

Πρόβλημα των τελευταίων ημερών, η τιμωρία του Άντι Κάρολ με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τη Σουόνσι.

Αγωνιστικά νέα:

Άστον Βίλα:

Πιθανή είναι η επιστροφή του Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ στην αγωνιστική δράση μετά από δύο αγώνες. Ο έμπειρος στράικερ είχε μείνει εκτός για δύο παιχνίδια ύστερα από τραυματισμό που είχε υποστεί στο πόδι στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ.

Τις υπηρεσίες του Ρον Φλάαρ θα πρέπει να στερηθεί για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ ο Πολ Λάμπερτ, με τον κεντρικό αμυντικό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο μετά το ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Έβερτον.

Γουέστ Χαμ:

Οριστική και αμετάκλητη είναι η τιμωρία του Άντι Κάρολ, ο οποίος στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα θα εκτίσει την πρώτη από τις τρείς αγωνιστικές τιμωρίας που του είχαν επιβληθεί.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει την κατάσταση του Ρικάρντο Βαζ Τε ο τεχνικός των «σφυριών». Απόντες θα είναι οι Τζο Κόουλ με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και Μοχάμεντ Ντιαμέ με πρόβλημα στο πόδι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκουζάν – Μπέικερ, Κλαρκ, Λόουτον, Μπερτράντ – Ελ Αχμαντί, Γουέστγουντ, Ντελφ – Βάιμαν, Μπακούνα, Μπεντεκέ

Γουέστ Χαμ (4-5-1): Άντριαν – Ντεμέλ, Τόμκινς, Κόλινς, Αρμέρο – Γιάρβις, Νομπλ, Νόλαν, Τέιλορ, Ντάουνινγκ – Κόουλ