Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ (preview)

Μία Κρίσταλ Πάλας που αναζητά την ακόμα μεγαλύτερη απομάκρυνσή της από την επικίνδυνη ζώνη, αντιμετωπίζει στο «Σέλχαρστ Παρκ» την... ανισόρροπη Γουέστ Μπρομ, η οποία δεν θέλει με τη σειρά της να μπει σε μπελάδες που αφορούν τον... υποβιβασμό.



Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ (preview)

Με τον ερχομό του Τόνι Πιούλις στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας, ήρθαν μαζί του και τα θετικά αποτελέσματα, τα οποία έχουν οδηγήσει τον σύλλογο εκτός της τριάδας του υποβιβασμού, μετά από πολύ καιρό.

Στα τελευταία 12 παιχνίδια, οι «αετοί» έχουν μαζέψει 16 βαθμούς, έχοντας συνολικά πέντε νίκες και μία ισοπαλία, βαθμοί πολύτιμοι για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας την τελευταία περίοδο.

Σε αντίθεση με την Κρίσταλ Πάλας, η Γουέστ Μπρομ συνεχίζει να «κατρακυλά» στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Η εικόνα των «baggies» αποτυπώνεται στο γεγονός ότι στα τελευταία 15 παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ, έχουν μόλις δύο νίκες, και έξι ήττες, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν συνεχόμενες μέσα στον περασμένο Δεκέμβρη.

Στόχος φυσικά για τη Μπρομ είναι η νίκη, η οποία θα είναι και η πρώτη του νέου προπονητή της ομάδας, Πέπε Μελ.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:

Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ, ο Τόνι Πιούλις.

Με τον Γουέιν Χένεσι να έχει ήδη βρεθεί στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας από την προηγούμενη αγωνιστική, οι Νταν, Λέντλεϊ, και Ινς αναμένεται να δηλώσουν «παρών» για πρώτη φορά. «Μέσα» μετά από εννέα μήνες απουσίας και ο Γκλεν Μάρεϊ.

Στα «πιτς» παραμένει ο Ζερόμ Τόμας λόγω τραυματισμού.

Γουέστ Μπρομ:

Στην αποστολή για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας θα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γουέστ Μπρομ, Τιεβί Μπιφουμά.

Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά από μία εβδομάδα απουσίας λόγω τραυματισμού επιστρέφει ο Τζέιμς Μόρισον, σε αντίθεση με τους Γιόνας Όλσον, Νικολά Ανελκά και Στεφάν Σεσενιό, οι οποίοι μένουν εκτός με ποικίλα προβλήματα τραυματισμών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας (4-4-2): Σπερόνι – Γουάρντ, Ντελανέι, Γκάμπιντον, Παρ – Πάντσεον, Λέντλεϊ, Τζέντινακ, Μπολασιέ – Ζερόμ, Σαμάκ

Γουέστ Μπρομ (4-4-2): Φόστερ – Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Λουγκάνο, Ρίτζγουελ – Γκέρα, Γιάκομπ, Μουλούμπου, Μπραντ – Μπεραΐνο, Ανιτσέμπε