Σαουθάμπτον – Στόουκ (preview)

Να μην είναι άμεσα εμπλεκόμενη στη «μάχη» για τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό θέλει η Στόουκ, η οποία θα αναζητήσει τη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον για να «αναπνεύσει».



Σαουθάμπτον – Στόουκ (preview)

Δύο θέσεις και 10 βαθμούς χωρίζουν τις Σαουθάμπτον και Στόουκ, οι οποίες έχουν διαφορετικές βλέψεις και στόχους.

Οι «Άγιοι» συνεχίζουν την εντυπωσιακή σεζόν που διανύουν, παραμένοντας για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια αήττητοι, ενώ έχουν τη δυνατότητα με νίκη επί της Στόουκ να βρεθούν ακόμα και στην 8η θέση σε περίπτωση που φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Νιούκαστλ.

Από την άλλη, η Στόουκ βρίσκεται σε σαφώς δυσκολότερη κατάσταση αφού η βαθμολογική της συγκομιδή δεν της επιτρέπει περαιτέρω απώλειες, μιας και η ζώνη του υποβιβασμού απέχει μόλις.. τρεις βαθμούς.

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1, ωστόσο αυτό που είχε κλέψει την παράσταση ήταν το γκολ του Ασμίρ Μπέγκοβιτς από τη μία εστία στην άλλη, μόλις στα 13''.

Αγωνιστικά νέα:

Σαουθάμπτον:

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από τραυματισμό ο Βίκτορ Γουανιάμα, την ώρα που ο Κάλουμ Τσάμπερς κρίνεται αμφίβολος, μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι.

Σε άδεια λόγω οικογενειακού προβλήματος βρίσκεται ο Σαμ Γκάλαχερ, ενώ απόντες θα είναι και οι Ντέγιαν Λόβρεν και Γκαστόν Ραμίρεζ λόγω τραυματισμών.

Στόουκ:

Ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον θα είναι οι Τζόναθαν Γουόλτερς και Μάρκο Αρναούτοβιτς. Επιστροφή για τον Στίβεν Ενζόνζι μετά από τιμωρία.

Χάνει το παιχνίδι με τους «Αγίους» λόγω αδιαθεσίας ο Μαρκ Γουίλσον

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον (4-3-3): Μπόρουτς – Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Σο – Γουανιάμα, Σνάιντερλιν, Ντέιβις – Ροντρίγκες, Λαλάνα, Λάμπερτ

Στόουκ (4-4-2): Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Γουίλσον, Σόουκρος, Πίτερς – Αρναούτοβιτς, Άνταμ, Ενζόνζι, Γουόλτερς – Οντεμβίγκι, Κράουτς