Σουόνσι – Κάρντιφ (preview)

Στο ντέρμπι της Ουαλίας, η Σουόνσι υποδέχεται στο «Λίμπερτι Στάντιουμ» την Κάρντιφ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Σουόνσι – Κάρντιφ (preview)

Το πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Μίκαελ Λάουντρουπ στον πάγκο, θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Κάρντιφ, η Σουόνσι.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Γκάρι Μονκ, έχει στόχο να αποτρέψει στο «2 στα 2» για την Κάρντιφ επί των «κύκνων» για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο ομάδων.

Η Κάρντιφ από την άλλη έρχεται με φόρα από τη νίκη κόντρα στη Νόριτς, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να έχει φέρει ένα πνεύμα αισιοδοξίας στην ομάδα με τον ερχομό του σε αυτή.

Αυτό ωστόσο δεν αρκεί καθώς οι «bluebirds» βρίσκονται με 21 βαθμούς στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, με αποτέλεσμα οι νίκες και η αγωνιστική άνοδος της ομάδας πρέπει να έρθουν άμεσα.

Αγωνιστικά νέα:

Σουόνσι:

Χωρίς τον Τζότζο Σέλβι ο οποίος έχει πρόβλημα στον δικέφαλο θα παραταχθεί η Σουόνσι κόντρα στην Κάρντιφ.

Πιθανή είναι η επιστροφή του Χοσέ Κάνιας μετά από έναν τραυματισμό που είχε υποστεί στον αστράγαλο, μοιρασμένες οι πιθανότητες για τους Γκάρι Μονκ και Μίτσου, οι οποίοι επέστρεψαν μετά από καιρό σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Κάρντιφ:

Την πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα της Κάρντιφ αναμένεται να κάνει ο Γουιλφρίντ Ζαχά.

Ντεμπούτο με τη φανέλα των «bluebirds» είναι πολύ πιθανό να κάνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Χουάν Κάλα, λόγω της απουσίας του Μαρκ Χάντσον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι (4-2-3-1): Τρέμελ – Ράνχελ, Γουίλιαμς, Φλόρες, Ντέιβις – Σέλβι, Μπράιτον – Ράουτλετζ, Ντε Γκούζμαν, Ντάιερ – Μπονί

Κάρντιφ (4-4-2): Μάρσαλ – Θέοφιλ-Κατρίν, Τέρνερ, Κόκερ, Φάμπιο – Νουν, Μεδέλ, Γουίτινγχαμ, Ζαχά – Μπέλαμι, Τζόουνς