Φούλαμ - Λίβερπουλ (preview)

Νίκη πάση θυσία αναζητά η Λίβερπουλ, η οποία θέλει να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Νίκη επίσης αναζητά και η Φούλαμ, μιας και ο υποβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.



Φούλαμ - Λίβερπουλ (preview)

Μετά την εμφατική νίκη της κόντρα στην Άρσεναλ, η Λίβερπουλ αναζητά νίκη ουσίας, η οποία θα την διατηρήσει κοντά στις πρώτες θέσεις και θα την κρατήσει κοντά στον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την την τετράδα.

Νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόφους αναζητά και η Φούλαμ, η οποία αν δεν πάρει κάποιο τρίποντο άμεσα, κινδυνεύει να χάσει την παρουσία της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα:

Χωρίς τον τραυματία Κώστα Μήτρογλου θα παραταχθεί η Φούλαμ, με τον Φερνάντο Αμορεμπιέτα να μένει εκτός για τον ίδιο λόγο.

Εκτός για την Λίβερπουλ θα μείνουν οι Χοσέ Ενρίκες και Μαμαντού Σακό, ενώ ενδέχεται να επιστρέψουν οι Ντάνιελ Άγκερ και Γκλεν Τζόνσον.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φούλαμ (4-3-3): Στεκέλενμπουργκ – Ρίτερ, Μπερν, Χάιτινχα, Ρίισε – Σίντγουελ, Πάρκερ, Τάνικλιφ – Χόλτμπι, Μπεντ, Ρίτσαρντσον

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Μινιολέ – Φλάναγκαν, Τουρέ, Σκρτέλ, Σισοκό – Τζέραρντ, Χέντερσον – Στέρλινγκ, Κουτίνιο, Στάριτζ - Σουάρες