Οδεύει προς Ρωσία ο Ριέρα

Η πόρτα της εξόδου από το Άνφιλντ είναι ορθάνοιχτη εδώ και καιρό για τον Αλμπέρτ Ριέρα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, με τον Ράφα Μπενίτεθ να προαναγγέλλει την άμεση απομάκρυνση του Ισπανού μέσου.



Οδεύει προς Ρωσία ο Ριέρα

Η ΤΣΣΚΑ και η Σπάρτακ Μόσχας είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ποδοσφαιριστή, ενώ ένας λόγος παραπάνω που ο Ριέρα στρέφεται στην Ρωσία, είναι η καταγωγή της γυναίκας του. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες, αφού η μεταγραφική περίοδος του ρωσικού πρωταθλήματος τελειώνει στις 8 Απριλίου. Η κριτική που άσκησε ο 27χρονος μέσος και αφορούσε στην τακτική του Ράφα Μπενίτεθ αλλά και η παρομοίωση της Λίβερπουλ με «καράβι που βουλιάζει», ξεχείλισαν το ποτήρι ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον τεχνικό των «κόκκινων», ο οποίος τον έθεσε εκτός ομάδας και εντός των επόμενων ημερών θα αποτελεί «παρελθόν» από το σύλλογο του λιμανιού.

Ο Ράφα Μπενίτεθ μάλιστα, τοποθετήθηκε αναφορικά με την παραχώρηση του Ριέρα σε ομάδα της Ρωσίας: «Συζητάμε με ορισμένες ομάδες για να βρούμε μια λύση. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα εξετάσουμε ότι προκύψει» τόνισε, στην επιβεβαίωση ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου».