Αβέβαιο το μέλλον στο Κάρτερ στην Πρέστον

Ο Ντάρεν Κάρτερ δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Πρέστον, κάτι που τον κάνει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.



Αβέβαιο το μέλλον στο Κάρτερ στην Πρέστον

Ο 26χρονος άσος έχει ξεκινήσει βασικός μόλις σε εννέα παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο, κάτι που δεν αρέσει στον ίδιο, αφού όπως δηλώνει «δεν είμαι από αυτούς που τους αρέσει να κάθονται». Ο Κάρτερ, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος στην άνοδο της Μπέρμιγχαμ και της Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ, τόνισε στο BBC: «Θα κάτσω στο τέλος της σεζόν και θα σκεφτώ τι είναι καλύτερο για εμένα. Αν αντιληφθώ ότι δεν πρόκειται να πάρω ευκαιρίες και την επόμενη περίοδο, τότε θα αναζητήσω αλλού την τύχη μου. Θέλω να προχωρήσω στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα των αποδείξεων και αν καταφέρω να αγωνίζομαι βασικός σε κάποια άλλη ομάδα, τότε θα κάνω το βήμα».

Ο Ντάρεν Κάρτερ ανήκει στο δυναμικό της Πρέστον από το 2007 και παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει προχωρήσει σε τρεις αλλαγές προπονητών, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα.