Κάρντιφ - Χαλ (preview)

Εξαιρετικά σημαντικό ματς σε ότι έχει να κάνει με τη «μάχη» για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται στην Ουαλία. Η Κάρντιφ κοντράρεται με τη Χαλ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη νίκη-οξυγόνο και τους φιλοξενούμενους τον τρόπο με τον οποίο θα απομακρυνθούν περισσότερο από την ουραγό τριάδα.



Κάρντιφ  - Χαλ (preview)

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την κυπελλούχο Γουίγκαν στους «16» του FA Cup. Ένα αποτέλεσμα που σήμανε τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης και πλέον άπαντες στο σύλλογο στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Οι Ουαλοί είχαν μείνει την περασμένη αγωνιστική στο εντός έδρας 0-0 με την Άστον Βίλα και με 22 πόντους σε 26 ματς βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα και σε απόσταση δύο βαθμών από την 17η Γουέστ Μπρομ.

Ισοπαλία και επαναληπτικός για τη Χαλ στο Κύπελλο. Οι «τίγρεις» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 85ο λεπτό τη Μπράιτον, με το 1-1 να στέλνει τις δύο ομάδες σε ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (24/2) με γηπεδούχο αυτήν τη φορά την ομάδα του Στιβ Μπρους.

Νωρίτερα στο πρωτάθλημα, η εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Σαουθάμπτον άφησε τους νεοφώτιστους στους 27 πόντους και το +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στο μεταξύ τους ματς στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 με το Ντέιβις να δίνει το προβάδισμα στη Χαλ στο 40’ και τον Γουίτιγχαμ να απαντά στο 59ο λεπτό.

Αγωνιστικά νέα:

Άσχημα τα νέα για την Κάρντιφ που έχασε με τραυματισμό στο ματς με τη Γουίγκαν τον Μεδέλ, ενώ σταθερά εκτός βρίσκονται και οι Μουτς και Χάντσον.

Ο Μπρους θα παρατάξει σήμερα τη Χαλ χωρίς τους Μπράντι και ΜακΣέιν, αλλά είδε τους Τσέστερ και Ροσενιόρ να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να είναι πλέον και πάλι στη διάθεσή του.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Κάρντιφ: Μάρσαλ, Θέοφιλ-Κατρίν, Κόκερ, Χάντσον, Τέρνερ, Τζον, Γκούναρσον, Ζαχά, Νουν, Κάμπελ, Τζόουνς

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ, ΜακΣέιν, Ροσένιορ, Μπρους, Ντέιβις, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Ελμοχαμαντί, Μέιλερ, Γέλαβιτς, Λονγκ