Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ (preview)

Κόντρα… μελλοθάνατων στο «Χόθορνς»! Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ «συγκρούονται» για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας αμφότερες να γευτούν τη χαρά της νίκης από την Πρωτοχρονιά! Ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων για τον Φέλιξ Μάγκατ, ερωτηματικό (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Άγγλών) η συμμετοχή του Μήτρογλου!



Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ (preview)
Όσο καλά ξεκίνησε το 2014 για τις δύο ομάδες, τόσο άσχημα έχει εξελιχθεί, καθώς τόσο οι «Baggies», όσο και οι «Cottagers» έχουν συμπληρώσει έξι παιχνίδια χωρίς «τρίποντο» και η κατάσταση όσο πάει και γίνεται χειρότερη!

Η ομάδα του Πέπε Μελ κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να «τσιμπήσει» το βαθμό της ισοπαλίας από την Τσέλσι, με τον Ανιτσέμπε να ισοφαρίζει τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα στο τελικό 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που έχει φέρει τους γηπεδούχους στους 24 πόντους και οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, καθώς υπερτερούν της Σάντερλαντ, η οποία πάντως «χρωστάει» παιχνίδι.

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τη Φούλαμ, η οποία έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα πόντο σε αυτό το διάστημα (την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γιουνάιτεντ) και παραμένει «καθηλωμένη» στην τελευταία θέση με 20 βαθμούς!

Οι Λονδρέζοι προχώρησαν μάλιστα και στην… απρόσμενη αντικατάσταση του Ρενέ Μόλενστιν με τον Φέλιξ Μάγκατ, ελπίζοντας πως η παρουσία του Γερμανού τεχνικού θα αλλάξει τα δεδομένα και θα σώσει τελικά την… παρτίδα φέτος.

Αγωνιστικά νέα:

Εκτός του Μάγκατ, οι άνθρωποι της Φούλαμ «ποντάρουν» πολλά γι’ αυτό και στον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει ακόμα πατήσει χορτάρι στην Πρέμιερ Λιγκ και τα τελευταία ρεπορτάζ τον δίνουν αμφίβολο και για σήμερα, όπως και τους Στεκέλενμπουργκ και Αμορεμπιέτα. Σταθερά εκτός ο Μπριγκς.

Ο Μελ, ο οποίος αναζητά ακόμα την πρώτη του νίκη με τη Γουέστ Μπρομ, ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να έχει στη διάθεσή του ξανά τους Ανελκά και Γιάκομπ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Ριντ, ΜακΌλεϊ, Ντόουσον, Ρίτζγουελ, Σεσενιό, Γιάκομπ, Μόρισον, Μπραντ, Μπεραΐνο, Ανελκά

Φούλαμ: Στοκντέιλ, Ρίτερ, Χάιτινχα, Μπερν, Ρίισε, Τάνικλιφ, Σίντγουελ, Κβιστ, Ρίτσαρντσον, Μπεντ, Μήτρογλου