Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον (Preview)

Σε ανοδική πορεία θέλει να παραμείνει η Γουέστ Χαμ, η οποία υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Σαουθάμπτον για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον (Preview)

Τα «σφυριά» εντυπωσιάζουν τον τελευταίο μήνα, με τρεις σερί νίκες, όμως άπαντες γνωρίζουν ότι απόσταση των τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη δεν προεξοφλεί απολύτως τίποτα.

Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις δεν θα έχει στη διάθεσή της τους τραυματίες Μποριέλο, Ο'Μπράιεν και Βαζ Τε, όπως και τον Κάρολ, ο οποίος θα εξετίσει σήμερα την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Στον αντίποδα, οι «Άγιοι» έμειναν πρόσφατα εκτός Κυπέλλου από τη Σάντερλαντ, δίνοντας συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων επίσημων υποχρεώσεών τους. Στόχος τους, αν μη τι άλλο,  είναι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να σταθεροποιηθούν αγωνιστικά, μια και στα πέντε τελευταία ματς μετρούν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. 

Νοκ- άουτ από την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ τέθηκαν οι Ραμίρεζ και Λόβρεν.

Όσον αφορά την προϊστορία στο «Boleyn Road», τα πάντα μοιάζουν μοιρασμένοι. Η Γουέστ Χαμ μετρά 19 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και η Σαουθάμπτον 21 «διπλά».

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Ντεμέλ, Κόλινς, Τόμκινς, ΜακΚάρτνεϊ, Νομπλ, Τέιλορ, Τζάρβις, Νόλαν, Ντάουνινγκ, Κάρλτον Κόουλ.

Σαουθάμπτον: Μπόρουτς, Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Κορκ, Σνάιντερλιν, Σ. Ντέιβις, Λαλάνα, Ροντρίγκεζ, Λάμπερτ.