Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Στην «πρόβα τζενεράλε» πριν το πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει στο «Σέλχαρστ Παρκ» την ψυχωμένη Κρίσταλ Πάλας, ενόψει της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Με το μυαλό στην αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρώτη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας, θέλοντας φυσικά να αποφύγει νέο «στραβοπάτημα».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν την ευκαιρία να αναρριχηθούν μέχρι και την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα αν πάρει τη νίκη κόντρα στους «αετούς» και την ευνοήσουν παράλληλα τα αποτελέσματα των αντιπάλων της.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να σπάσουν ένα αρνητικό ρεκόρ που τρέχουν, έχοντας μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Την ίδια ώρα, η Κρίσταλ Πάλας έχει νικήσει τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια και βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον Τόνι Πιούλις να έχει φέρει έναν άλλο «αέρα» στην ομάδα.

Η υπόθεση παραμονή φυσικά και δεν έχει κλείσει για τους «αετούς», οι οποίοι θα αναζητήσουν κόντρα στους Πρωταθλητές Αγγλίας ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους κρατήσει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:

Σχεδόν πλήρης θα παραταχθεί κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Κρίσταλ Πάλας, με μοναδικό «πονοκέφαλο» για τον Τόνι Πιούλις να αποτελεί ο Ζερόμ Τόμας.

Ο ακραίος των «αετών» αναρρώνει από ένα πρόβλημα στη μέση και έμεινε εκτός.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Με αρκετά προβλήματα θα πρέπει να «ζήσει» ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, ενόψει της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας.

Απών θα είναι ο Ντάνι Γουέλμπεκ λόγω τραυματισμού στο πόδι, την ώρα που οι Ράφαελ και Έβανς, με διάσειση και πρόβλημα στη γάμπα αντίστοιχα, θα μείνουν εκτός.

Πιθανή είναι η επιστροφή των Φιλ Τζόουνς και Μαρουάν Φελαϊνί στην αγωνιστική δράση.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας (4-4-1-1): Σπερόνι – Γουάρντ, Νταν, Ντελανέι, Λέντλεϊ – Πάντσεον, Ντιγκατσόι, Τζέντινακ, Μπολασιέ, Ινς – Σαμάκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα – Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Τζόουνς – Βαλέντσια, Κλέβερλι – Κάρικ, Ρούνεϊ, Μάτα – Φαν Πέρσι