Premier League 27η αγωνιστική (preview)

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σουόνσι (OTE Sport HD1 15:30), η Νιούκαστλ την Αστον Βίλα (OTE Sport 5 15:30) και η Νόριτς τη Νιούκαστλ (OTE Sport HD 1 18:00) στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι.



Premier League 27η αγωνιστική (preview)

Λίβερπουλ-Σουόνσι
Αν και παρατάχθηκε με βασικούς, η Λίβερπουλ αποκλείστηκε από την Άρσεναλ στο θεσμό του Κυπέλλου έχοντας πάντως πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Χάουαρντ Γουέμπ. Ο Μπρένταν Ρότζερς θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Τζόνσον ενώ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σακό, Λούκας και Ενρίκε.

Από την πλευρά της η Σουόνσι μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Έβερτον κοντραρίστηκε στο πρώτο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τη Νάπολι όπου έπειτα από μια καλή εμφάνιση, έμεινε στο 0-0 στο «Λίμπερτι». Η εικόνα της μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μονκ βελτιώθηκε αρκετά και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Στόουκ. Αμφίβολος ξανά ο Μίτσου στην επίθεση ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Σέλβεϊ.

Πιθανές Συνθέσεις:
Λίβερπουλ
:Μινιολέ – Φλάναγκαν, Σκρτελ, Αγκερ, Σισοκό – Τζέραρντ, Χέντερσον, Κουτίνιο – Στέρλινγκ, Στάριτζ, Σουάρες.
Σουόνσι:Φορμ – Ράνχελ, Γουίλιαμς, Φλόρες, Ντέιβις – Κάνας, Μπρίτον – Ντάιερ, Ράουτλετζ, Ερνάντες – Μπονί

Νιούκαστλ-Αστον Βίλα
Η Νιούκαστλ είχε ανάγκη τη διακοπή του πρωταθλήματος αφού η εικόνα της το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καθόλου καλή. Τελευταίο ματς ήταν στις 12 Φεβρουαρίου όπου ηττήθηκε 4-0 από την Τότεναμ. Σήμερα επιστρέφει ο επιθετικός Ρεμί, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Κολοτσίνι και Τιοτέ σε άμυνα και κέντρο αντίστοιχα.

Από την πλευρά της η Αστον Βίλα προέρχεται από το 0-0 με την Κάρντιφ εκτός έδρας και απέδειξε για μια ακόμη φορά πως μακριά από το Μπέρμιγχαμ βολεύεται περισσότερο με το στιλ που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται. Ο Πολ Λαμπέρτ δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα με απουσία σημαντικού ποδοσφαιριστή.

Πιθανές Συνθέσεις:
Νιούκαστλ
:Κρουλ – Ντεμπισί, Σ.Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Σαντόν – Ανιτά, Σισοκό, Τιοτέ, Γκουφράν – Ντε Γιονγκ, Ρεμί
Αστον Βίλα:Γκουζάν – Μπακουνά, Μπέικερ, Φλάαρ, Μπερτράντ – Ντελφ, Γουέστγουντ, Ελ Αχμαντί – Αγκμπονλαχόρ, Βάιμαν, Μπεντέκε.

Νόριτς-Τότεναμ
Η τελευταία νίκη της Νόριτς απέναντι στην Τότεναμ χρονολογείται το μακρινό 1991. Εκτοτε σε επτά αναμετρήσεις η Τότεναμ έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Τα «καναρίνια» προέρχονται από την ήττα 2-0 στο ματς με τη Γουέστ Χαμ και ο Κρις Χιούτον παίζει σήμερα τη θέση του αφού το κλίμα προς το πρόσωπό του είναι ιδιαίτερα βαρύ. Επιστρέφει ο αμυντικός Μπένετ ενώ ο Γκουτιέρες συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί.

Από την πλευρά της η Τότεναμ ηττήθηκε από την Ντνίπρο στο Γιουρόπα Λιγκ παρά το γεγονός ότι ήταν αυτή που είχε τις κλασσικές ευκαιρίες με τον Σολδάδο για να σκοράρει πρώτη. Ο Τιμ Σέργουντ ξεκούρασε πάντως αρκετούς ποδοσφαιριστές του με τους Αντεμπαγιόρ, Λένον, Γιορίς, Γουόκερ και Καμπούλ να επιστρέφουν. Εκτός αναμένεται να μείνουν ξανά οι Λαμέλα, Σάντρο και Κίρικες.

Πιθανές Συνθέσεις
Νόριτς
: Ράντι – Μάρτιν, Γιόμπο, Μπασόνγκ, Ολσον – Φερ, Τζόνσον, Τετέι, Ρέντμοντ, Σνόντγκρας – Χούπερ
Τότεναμ: Γιορίς – Γουόκερ, Βερτόγχεν, Ντόουσον, Ρόουζ – Μπελτχαλέμπ, Καπού, Παουλίνιο – Ερικσεν, Λένον, Αντεμπαγιόρ