Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στην καθημερινότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πρώτη «στάση» για τους «16» της διοργάνωσης, η Ελλάδα, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι –απόντος Μάτα- θέλουν σκορ πρόκρισης απέναντι στον Ολυμπιακό ενόψει του επαναληπτικού!



Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Είναι ο μοναδικός τίτλος που μπορεί να κατακτήσει –πλέον- τη φετινή σεζόν. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να... τρώει σίδερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να πετύχει το στόχο της.

Η ομάδα του Μόγιες φιλοξενείται απόψε (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει τα θεμέλια πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

Άλλωστε, όπως δήλωσαν ο Σκωτσέζος τεχνικός και ο Γουέιν Ρούνεϊ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, άπαντες θέλουν όσο τίποτα να προχωρήσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και φυσικά να διεκδικήσουν με αξιώσεις το τρόπαιο.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας προέρχονται από τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας που μπορεί να μην «λέει» πολλά, αλλά σίγουρα έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια και κυρίως για τη σημερινή αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για πέμπτη φορά κι ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν 4/4 νικηφόρα αποτελέσματα στα προηγούμενα ραντεβού.

Προβλήματα πάντως υπάρχουν αρκετά για τον Μόγιες. Μεγαλύτερο όλων η απουσία του Χουάν Μάτα, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εξίσου απόντες οι Τζόουνς, Έβανς και Νάνι, ενώ απ’ την άλλη πλευρά υπολογίζονται κανονικά οι Ράφαελ και Γουέλμπεκ.

Όσον αφορά τους «ερυθρόλευκους» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Χαβιέ Σαβιόλα που τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, τους ανέτοιμους Τόρες και Σιόβα, ενώ κανονικά θα παίξει ο Βαλντέζ.

Πιθανές συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Πέρες (ή Φουστέρ), Τσόρι, Ολαϊτάν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Φέρντιναντ, Φλέτσερ, Κάρικ, Βαλέντσια, Καγκάβα (ή Γιανγκ), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι