Τότεναμ – Ντνιέπρ (preview)

Το εις βάρος της 1-0 θα πρέπει να ανατρέψει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κόντρα στη Ντνιέπρ η Τότεναμ, αν θέλει να είναι εκείνη που θα βρεθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.



Τότεναμ – Ντνιέπρ (preview)

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Τότεναμ, καθώς η ήττα με 1-0 από τη Ντνιέπρ στενεύει τα περιθώρια πρόκρισης για τα «σπιρούνια», τα οποία θα πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Το σύνολο του Τιμ Σέργουντ θα πρέπει να κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς πέρα από την ανατροπή του σκορ, θα πρέπει να... ανατρέψει και τις γενικότερες εμφανίσεις της, οι οποίες δεν είναι και οι καλύτερες. Πρόσφατο παράδειγμα η ήττα από τη Νόριτς με 1-0.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ντνιέπρ έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του πρώην τεχνικού της Τότεναμ, Χουάντε Ράμος, θα πρέπει να υπερασπιστεί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» το 1-0 της Ουκρανίας, το οποίο ήταν ένα απρόσμενα καλό αποτέλεσμα, αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμική των δύο ομάδων.

Αγωνιστικά νέα:

Τότεναμ:

Την ευκαιρία να δώσει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με την Τότεναμ θα χάσει ο Ζερμέν Ντεφό, ο οποίος θα απουσιάσει από τον αγώνα κόντρα στη Ντνιέπρ λόγω ενός τραυματισμού στον δικέφαλο.

Πιθανή είναι η επιστροφή των Σάντρο και Γουόκερ, οι οποίοι μέχρι πρότινος αντιμετώπιζαν προβλήματα σε γάμπα και προσαγωγούς αντίστοιχα, σε αντίθεση με τους Ντάνι Ρόουζ και Ετιέν Καπουέ που παραμένουν στα «πιτς» λόγω τραυματισμού.

Ντνιέπρ:

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθεί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για το ματς με την Τότεναμ η Ντνιέπρ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ (4-4-2): Γιορίς – Νότον, Ντόουσον, Βερτόνγκεν, Ρόουζ – Έρικσεν, Παουλίνιο, Ντεμπελέ, Λένον – Αντεμπαγιόρ, Σολδάδο

Ντνιέπρ (4-3-3): Μπόικο – Μαζούτς, Στρίνιτς, Φεντέτσκγι, Κανκαβά – Τζουιλιάνο, Σεμπρεγάντσκο, Ρόταν – Ματέους, Κονοπλιάνκα, Ζοζουλίγια