Ο’Νίλ: «Δύο νίκες με Τσέλσι»

Ο τεχνικός της Άστον Βίλα έχει βάλει στόχο μια θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, με τους «χωριάτες» να βρίσκουν μπροστά τους την Τσέλσι και στις δύο προκλήσεις.



Ο’Νίλ: «Δύο νίκες με Τσέλσι»

Ο Μάρτιν Ο’Νίλ χαρακτηρίζει τις δύο επερχόμενες αναμετρήσεις με τους «μπλε» του Λονδίνου, κρίσιμες, τόσο για την πορεία στο πρωτάθλημα, όσο και για το κύπελλο: «Έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα παιχνίδια με την Τσέλσι. Έχουμε ακόμα ελπίδες για την 4η θέση του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι έχουμε παραχωρήσει δύο ισοπαλίες στα τελευταία δύο παιχνίδια. Τα σκαμπανεβάσματα σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος είναι αναπόφευκτα».

Η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει το Σάββατο την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», ενώ πριν την αναμέτρησή τους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», την 10η Απριλίου, οι «χωριάτες» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπόλτον. «Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να πάρουμε μερικές νίκες για να κρατηθούμε στη θέση μας. Αυτό θα είναι καλό για το φινάλε του πρωταθλήματος, όταν θα δυσκολέψουν τα πράγματα στα τελευταία 4-5 παιχνίδια» συμπλήρωσε ο Ο’Νίλ.