Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (preview)

Το πρώτο από τα τρία πολύ δύσκολα σερί εκτός έδρας παιχνίδια της δίνει σήμερα η Λίβερπουλ απέναντι στη Σαουθάμπτον στο «St. Marys’» για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Έχει περάσει και… καλύτερες μέρες η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, όμως έχουν πρόβλημα μακριά από το «σπίτι» τους οι «κόκκινοι».



Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (preview)

Τρία παιχνίδια που μπορούν, είτε να τη διατηρήσουν ανάμεσα στους διεκδικητές του φετινού τίτλου, είτε να τελειώσουν μια για πάντα τα όνειρα που κάνουν φέτος στον σύλλογο, ακολουθούν για τη Λίβερπουλ, αρχής γενομένης από αυτό απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, που έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς μακριά από το κοινό της, βασίζεται στην κατάσταση των Ντάνιελ Στάριτζ και Λουίς Σουάρεζ στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της και οι δύο ποδοσφαιριστές, θα επωμιστούν μεγάλο βάρος και στη σημερινή αναμέτρηση.

Από την πλευρά της, η Σαουθάμπτον, έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της και έχει πάρει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία εντός έδρας, ωστόσο, το «St. Marys’» είναι από τις πιο ζόρικες έδρες και δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα. Βέβαια, τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οι «Άγιοι» έχουν κρατήσει μόλις δύο φορές ανέπαφη την εστία τους, κάτι που δίνει «πάτημα» στους επιθετικογενείς παίκτες της Λίβερπουλ ώστε να… φορτώσουν με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Στα αγωνιστικά, οι Γουανιάμα και Χόιβελντ είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εκτός έμεινε για τη Λίβερπουλ ο Λούκας που παρά την επιστροφή του στις προπονήσεις είναι ακόμα ανέτοιμος, ενώ από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο Σακό.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον (4-2-3-1): Μπόρουτς – Τσέιμπερς, Φοντέ, Γιοσίντα, Σο – Σνάιντερλιν, Κορκ – Γουόρντ Πρόους, Λαλάνα, Ροντρίγκεζ – Λάμπερτ

Λίβερπουλ (4-3-3): Μινιολέ – Φλάναγκαν, Σκρτελ, Σακό, Τζόνσον – Χέντερσον, Τζέραρντ, Κουτίνιο – Στάριτζ, Σουάρεζ, Στέρλινγκ