Φούλαμ – Τσέλσι (preview)

Μεγάλης σημασίας θα είναι το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στις Φούλαμ και Τσέλσι στο «Κρέιβεν Κότατζ», με τους μεν «κότατζερς» να ψάχνουν την νίκη για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας και τους δε «μπλε» για να παραμείνουν στην κορυφή.



Φούλαμ – Τσέλσι (preview)

«Βίοι αντίθετοι» για τις Φούλαμ και Τσέλσι.

Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς και χρειάζεται άμεσα βαθμούς, αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία.

Σε αντίθεση με τους «κότατζερς», η Τσέλσι οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 60 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη δεύτερη Άρσεναλ και τρεις από την Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά την μεγάλη επιθυμία της Φούλαμ για βαθμούς, η προϊστορία δεν είναι με το μέρος της, καθώς σε 69 ντέρμπι του Λονδίνου στο πρωτάθλημα, έχει νικήσει τους «μπλε» μόλις επτά φορές.

Η τελευταία νίκη των «κότατζερς» κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν πριν οχτώ χρόνια με σκορ 1-0.

Αγωνιστικά νέα:

Φούλαμ:

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι η Φούλαμ, με τον τεχνικό της ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Τσέλσι έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο τεχνικός της ομάδας θεωρεί πως ακόμη δεν βρίσκεται στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης την ώρα που οι Ρίισε, Μπερν και Κβιστ διεκδικούν με τη σειρά τους φανέλα βασικού.

Τσέλσι:

Μετά την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να κάνει αλλαγές στο σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στη Φούλαμ.

Γκάρι Κέιχιλ και Τζον Τέρι προέρχονται από πρόσφατους τραυματισμούς και ένας εκ των δύο ίσως να μείνει στον πάγκο.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος ακόμα ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φούλαμ (4-2-3-1): Στεκέλενμπουργκ – Ρίτερ, Χάιτινχα, Χάνγκελαντ, Ρίισε – Πάρκερ, Σίντγουελ – Ντεγιαγκά, Χόλτμπι, Ρίτσαρντσον – Μπεντ

Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Ραμίρες – Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ – Ετό