Χαλ – Νιούκαστλ (preview)

Με έξι βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, η Χαλ θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Νιούκαστλ ώστε να κάνει για τα καλά άλμα παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ. Συνέχεια στις νίκες μετά από αυτή κόντρα στην Άστον Βίλα το ζητούμενο για τις «καρακάξες».



Χαλ – Νιούκαστλ (preview)

Το καλό μομέντουμ που βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί η Χαλ.

Οι «τίγρεις», οι οποίες απέχουν έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά την εμφατική νίκη επί της Κάρντιφ με 4-0, κατάφεραν στη συνέχεια να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με τη νίκη τους κόντρα στη Μπράιτον.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Νιούκαστλ αναζητά τη διάρκεια και τη συνέχεια στις νίκες μετά από αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Άστον Βίλα.

Μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς να πετύχει γκολ, οι «καρακάξες» κέρδισαν με 1-0 τη Βίλα και πλέον αναζητούν την εκτός έδρας νίκη στο «KC Stadium» κόντρα στη Χαλ.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα του Στιβ Μπρους είχε πάρει ένα μεγάλο «διπλό» στο «St. James' Park» με 3-2.

Αγωνιστικά νέα:

Χαλ:

Στο βασικό σχήμα της Χαλ αναμένεται να επιστρέψουν οι Νίκιτσα Γέλαβιτς και Σέιν Λονγκ μετά την απουσία τους στο παιχνίδι με τη Μπράιτον.

Άλαν ΜακΓκρέγκορ, Τομ Χάντλστοουν, Λάιαμ Ροσένιορ και Άλεξ Μπρους θα πάρουν και πάλι φανέλα βασικού από τον Στιβ Μπρους, σε αντίθεση με τους Πολ ΜακΣέιν και Ρόμπι Μπράντι οι οποίοι παραμένουν στα «πιτς» λόγω τραυματισμών.

Νιούκαστλ:

Απόντες από το παιχνίδι κόντρα στη Χαλ θα είναι οι Χατέμ Μπεν Αρφά και Νταβίντ Σαντόν.

Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού στο πόδι εδώ και αρκετό καιρό, μιας και δεν αγωνίστηκαν ούτε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Άστον Βίλα.

«Στην αναμονή» για τους Τσικ Τιοτέ και Σιλβέν Μαρβό, των οποίων η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Οριστικά απών από το παιχνίδι του Σαββάτου ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ (5-3-2): ΜακΓκρέγκορ – Ελμοχαμαντί, Μπρους, Ντέιβις, Φιγκερόα, Ροσένιορ – Μέιλερ, Λίβερμορ, Χάντλστοουν – Λονγκ, Γέλαβιτς

Νιούκαστλ (4-4-2): Κρουλ – Ντεμπισί, Γιανγκά Εμπιβά, Γουίλιαμσον, Ντουμέτ – Σισοκό, Τιοτέ, Ανίτα, Γκουφράν – Σισέ, Ρεμί