«Το μέλλον μου στα χέρια της Τότεναμ»

Στο γεγονός ότι η διοίκηση της Τότεναμ δεν έχει πάρει θέση μετά τα «σκαμπανεβάσματα» της ομάδας στάθηκε ο Τιμ Σέργουντ, ο οποίος τόνισε πως οποιαδήποτε απόφαση αναφορικά με το μέλλον του ανήκει στους ανθρώπους του συλλόγου.



«Το μέλλον μου στα χέρια της Τότεναμ»

Ξεκάθαρες απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του στην Τότεναμ έδωσε ο Τιμ Σέργουντ, ο οποίος πέταξε το «μπαλάκι» στα χέρια της διοίκησης.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων, απάντησε εμμέσως στις φήμες περί αντικατάστασής του το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ σημείωσε πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει στον πάγκο των «σπιρουνιών» ως βοηθός προπονητή.

«Η σιωπή είναι άμυνα, έτσι δεν είναι; Κοιτάξτε, η απόφαση ανήκει στον Ντάνιελ. Δεν ήξερα αν θα ήταν εδώ ή όχι. Ίσως ταξίδευε; Είναι στο χέρι του συλλόγου να πάρει μία απόφαση. Ένα πράγμα για το οποίο μπορώ να εγγυηθώ στον κόσμο είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται όσο εγώ», σημείωσε.

«Θέλω η ομάδα να τα πηγαίνει καλά και με πονάει όταν δεν πηγαίνει. Φοβάμαι ότι χρειάζομαι άτομα στα αποδυτήρια να πονάνε όσο εγώ. Ποτέ δεν θέλω να είμαι το νούμερο δύο. Δεν θα ήμουν καλός. Είναι αδιάλλακτος. Δεν θα ήθελα τη δουλειά», τόνισε.