Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και η Μάντσεστερ Σίτι έχει το δικαίωμα να ελπίζει στην ολική ανατροπή κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», κουβαλώντας την εις βάρος της εντός έδρας ήττα από τους «μπλαουγκράνα» με 2-0, στο ματς του πρώτου γύρου.



Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Ήρθε η στιγμή για τη Μάντσεστερ Σίτι να κάνει τη δική της, ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Οι «πολίτες» θέλουν να εκμεταλλευτούν το κακό μομέντουμ της Μπαρτσελόνα, οι εμφανίσεις της οποίας δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Μπορεί το 2-0 των «μπλαουγκράνα» να μην αφήνει πολλά περιθώρια στη Σίτι, ωστόσο όπως δήλωσε και ο αρχηγός της « μπορεί να γίνει ιστορική νύχτα».

Τα πράγματα για τους Άγγλους δεν είναι πολύ καλύτερα, τουλάχιστον την τελευταία εβδομάδα, αφού ο αποκλεισμός-σοκ από τη Γουίγκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, «ταρακούνησε» για τα καλά τους παίκτες της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, θέλει να δώσει άμεσες απαντήσεις μπροστά στο κοινό της, κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, καθώς οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Σοσιεδάδ και Βαγιαδολίδ, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, έχουν φέρει την πρώτη «γκρίνια» στις τάξεις της ομάδας.

Αγωνιστικά νέα:

Μπαρτσελόνα:

Σχεδόν πλήρης θα παραταχθεί κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι η Μπαρτσελόνα, με τον τεχνικός της, Τάτα Μαρτίνο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τζόναθαν Ντος Σάντος και Ισαάκ Κουένκα.

Αντιθέτως, στη διάθεσή του για το ματς με τους «πολίτες» τέθηκε και πάλι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας, Χοσέ Μανουέλ Πίντο.

Μάντσεστερ Σίτι:

Τον τιμωρημένο Μάρτιν Ντεμικέλις, ο οποίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, θα αντικαταστήσει κατά πάσα πιθανότητα ο Τζολέον Λέσκοτ.

Απόντες από την αναμέτρηση στο «Καμπ Νου» θα είναι οι Ματία Νάστασιτς και Στέβαν Γιόβετιτς, με προβλήματα τραυματισμού σε πόδι και δικέφαλο αντίστοιχα.

«Παρών» θα δηλώσει αντίθετα ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος απουσίαζε από τον αγώνα του πρώτου γύρου λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλντές – Άλβες, Μασεράνο, Πικέ, Άλμπα – Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας – Αλέξις, Μέσι, Νεϊμάρ

Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί – Νάβας, Φερναντίνιο, Τουρέ, Σίλβα – Αγουέρο Νεγρέδο