«Καθαρός» ο Χαρτ
Την απόφαση να μην τιμωρήσει τον κίπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ, για τον διαπληκτισμό που είχε με τον Τζορτζ Μπόιντ της Χαλ, πήρε το μεσημέρι της Τρίτης η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αναμένεται και η απόφαση για τον παίκτη των «τίγρεων».

Δεν θα μπει σε μπελάδες ο Τζο Χαρτ.
Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον διεθνή πορτιέρο, ο οποίος ενεπλάκη σε μία διαμάχη με τον παίκτη της Χαλ, Τζορτζ Μπόιντ, όταν εκείνος ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα της Σίτι.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης τιμώρησε με κίτρινη κάρτα και τους δύο παίκτες, με την FA να ανακοινώνει μετά το τέλος του παιχνιδιού την έναρξη έρευνας πάνω στο συγκεκριμένο περιστατικό.
Αν και ο Χαρτ βγήκε «καθαρός» από την υπόθεση, οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν έχουν πάρει ακόμα την απόφασή τους για τον Μπόιντ, ο οποίος διακρίνεται σε κάποιες φωτογραφίες να φτύνει τον κίπερ των «πολιτών».
Κάτι τέτοιο το αρνήθηκε ο Χαρτ, τονίζοντας πως δεν ένιωσε να τον φτύνει ο παίκτης των «τίγρεων», ωστόσο όλοι στον σύλλογο περιμένουν την τελική απόφαση της FA.