Εκτός για 4-6 εβδομάδες ο Φαν Πέρσι!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις έως έξι εβδομάδες θα μείνει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όπως γνωστοποίησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (21/3) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Χάνει τα ματς με Μπάγερν Μονάχου και ενδεχομένως το υπόλοιπο της σεζόν ο Ολλανδός φορ!



Εκτός για 4-6 εβδομάδες ο Φαν Πέρσι!

Πολύ σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός στο γόνατο του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο ματς με τον Ολυμπιακό!

Όπως γνωστοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός  επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4 έως 6 εβδομάδων, κάτι που σημαίνει ότι οριακά θα προλάβει να επιστρέψει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν!

Ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο Μόγιες θα προφυλάξει τον Φαν Πέρσι ενόψει Γουέστ Χαμ, το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Αγγλίας επανεξέτασε την κατάστασή του και αργά το απόγευμα της Παρασκευής (21/3) ανακοίνωσε τα… δυσάρεστα!

Με βάση τη συγκεκριμένη εξέλιξη, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για τα ματς με τη Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Τσαμπιονς Λιγκ, όπως και στα παιχνίδια με Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα και Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα.

Στο καλύτερο σενάριο, ο 30χρονος άσος θα επιστρέψει στον αγώνα με τη Νόριτς στις 20 Απριλίου και να προλάβει τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (σε περίπτωση πρόκρισης), ενώ πλέον υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο ακόμα και να μην αγωνιστεί ξανά φέτος, καθώς η Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται στις 11 Μαΐου!