Την έχουν… ματιάσει!

Δεν εξηγείται αλλιώς το ξεκίνημα της Μίντλεσμπρο στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα που θεωρείτο το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, μετράει μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ γνώρισε την ήττα και από τη Μπάρνσλεϊ με σκορ 2-0. Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (!) του παιχνιδιού η ΚΠΡ ισοφάρισε 2-2 τη Ντέρμπι.



Την έχουν… ματιάσει!

Τα γκολ των Σάκελ (28’) και Χαμίλ (95’) ήταν αυτά που υποχρέωσαν τη «Μπόρο» σε ακόμη μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με τον προβληματισμό να αυξάνεται και τις λύσεις που αναζητά η ομάδα να μην έρχονται ούτε στην τέταρτη «στροφή». Όσον αφορά την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΚΠΡ, πρώτα η τύχη και έπειτα τα ψυχικά αποθέματα, ήταν τα συστατικά που τη βοήθησαν να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Ντέρμπι. Η τελευταία είχε προηγηθεί στο σκορ 2-0 με τους Κόμονς και Μπέιλι στο 40ο και το 59 λεπτό αντίστοιχα, αλλά το φινάλε άφησε πολλά… σαγόνια πεσμένα!

Ο Άγκιμανγκ στο δεύτερο και ο Μακί στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, έσωσαν την παρτίδα για τους Ρέιντζερς που θα πρέπει να είναι… ευγνώμονες από τον τρόπο με τον οποίο δεν χάθηκε το παιχνίδι. Σε αντίθεση με την ΚΠΡ, με ήττα συνέχισε την «κούρσα» του πρωταθλήματος η Πόρτσμουθ. Οι «πομπέις» υποδέχτηκαν την Κάρντιφ του Κρεγκ Μπέλαμι και γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0. Ο Μιούλινς άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο 37’ και ο Μπόθροϊντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 49ο λεπτό.

Σημαντικό «τρίποντο» πήρε η Μίλγουολ που επικράτησε 3-1 της Κόβεντρι με τους Κράνι (17’ αυτογκόλ), Τρότερ (75’) και Μόρισον (79΄πεν.) να συνεισφέρουν στην ανοδική πορεία της ομάδας που δείχνει ότι δεν θα πρέπει να θεωρηθεί εύκολο εμπόδιο για κανέναν. Για την Κόβεντρι, είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Γκούναρσον στο 60ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπάρνσλεϊ – Μίντλεσμπρο 2-0

Ντέρμπι – ΚΠΡ 2-2

Ντονκάστερ – Χαλ 3-1

Ίπσουιτς – Μπρίστολ Σίτι 2-0

Μίλγουολ – Κόβεντρι 3-1

Νότιγχαμ Φόρεστ – Νόριτς 1-1

Πόρτσμουθ – Κάρντιφ 0-2

Σκάνθορπ – Κρίσταλ Πάλας 3-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Πρέστον 1-0

Σουόνσι – Μπέρνλι 1-0

Γουότφορντ – Λιντς 0-1

TAGS: