Έβερτον - Σουόνσι (preview)

O στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου παραμένει ρεαλιστικός και στην Έβερτον στοχεύουν μοναχά στη νίκη ενάντια στη Σουόνσι για να παραμείνουν, στη χειρότερη, στο +3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πιέζει για την 6η θέση.



Έβερτον - Σουόνσι (preview)

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει μπροστά της μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνεχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, μια και η Σουόνσι αδυνατεί να βρει τα πατήματά της το τελευταίο διάστημα. Το τρίποντο κρίνεται επιτακτικό για τα «ζαχαρωτά», αν αναλογιστεί κανείς ότι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος έχουν να αντιμετωπίσουν τις Μάντσεστερ Σίτι, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Στο σημερινό ματς θα απουσιάσουν οι Πίενααρ, Τραορέ, Κονέ, Γκίμπσον και Οβιέδο, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Φιλ Γιαγκέλκα.

Από τη μεριά τους, οι Ουαλοί βλέπουν την επικίνδυνη ζώνη να πλησιάζει απειλητικά. Μετρούν τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη (2 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες) και μοιραία απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς από τον... γκρεμό! Ο Μονκ περιμένει αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του, αλλά και τον χαρακτήρα για να σπάσουν την... κατάρα που τους θέλει να αγνοούν τη νίκη ενάντια στην Έβερτον στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους!

Μοναδικός απών από το παιχνίδι θα είναι ο Μπάρτλεϊ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Μίτσου, Ντάιερ.

Όσον αφορά την προϊστορία στο «Γκούντισον Παρκ», τα «ζαχαρωτά» έχουν το πάνω χέρι με 8 νίκες και δύο ισοπαλίες σε δέκα παιχνίδια!

Οι πιθανές συνθέσεις:

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Ντιστέν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μιραλάς, Όσμαν, Ντεουλοφέου, Λουκάκου.

-Υπόλοιπη αποστολή: Ρόμπλες, Μπάρκλεϊ, ΜακΓκίντι, Νέισμιθ, Γιαγκέλκα, Χίμπερτ, Γκάρμπατ, Μπράουνινγκ, Αλκαράζ, Γκιγιέ, Βέλλιος.

Σουόνσι: Βορμ, Ράνχελ, Γουίλιαμς, Φλόρες, Μπρίτον, Ντέιβις, Ντε Γκούζμαν, Ντάιερ, Μίτσου, Λαμά, Μπονί.

-Υπόλοιπη αποστολή: Τέιλορ, Αμάτα, Ερνάντες, Σέλβεϊ, Κορνέλ, Ρουτλέτζ, Τιεντάλι, Κάνιας, Ποθουέλο, Τρεμέλ, Βάσκες, Ρίτσαρντς, Ενγκόγκ.