Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ (preview)

Με το ντέρμπι κόντρα στη Γιουνάιτεντ, στο πίσω μέρους τους μυαλό τους, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι ξέρουν ότι θα πρέπει πρώτα να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Φούλαμ για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ για να κάνουν… σωστά τη δουλειά. Συνεχίζει τη μάχη για την επιβίωση η ομάδα του Μάγκατ.



Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ (preview)

Με νίκη στα 44 από τα 51 τελευταία εντός έδρας ματς, με τους Αγουέρο και Νεγρέδο να έχουν σκοράρει μαζί σε όλες τις διοργανώσεις περισσότερα γκολ απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της Φούλαμ και αήττητοι στα τελευταία απέναντι στους «cottagers», οι «πολίτες» προετοιμάστηκαν για ένα πολύ εύκολο – θεωρητικά – ματς.

Αντίθετα, η Φούλαμ, πηγαίνει στο «Etihad» με μόλις δύο βαθμούς από τις έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις, μετά τη Boxing Day.

Η Μάντσεστερ Σίτι, είδε με χαρά την Τσέλσι να χάνει (1-0) από την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», αποτέλεσμα που άφησε το σύνολο του Πελεγκρίνι (μετά και το 2-0 επί της Χαλ) στο -6 από την κορυφή, με τρία παιχνίδια λιγότερα από τους «μπλε» του Λονδίνου.

Οι Λονδρέζοι, πανηγύρισαν ξανά με το 1-0 επί της Νιούκαστλ στο «Craven Cottage», αλλά έχουν ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά τους και χρειάζονται αρκετούς βαθμούς για να επιβιώσουν στην Πρέμιερ Λιγκ…

Στα αγωνιστικά, ο Κομπανί θα εκτίσει την τιμωρία του μετά την αποβολή του στο ματς με τις «τίγρεις», πριν από μια εβδομάδα, ο Αγουέρο παραμένει εκτός, ενώ ο Γιόβετιτς, αν και προπονείται κανονικά, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

Για τους φιλιξενούμενους, ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στον αγώνα με τη Νιούκαστλ, Ντεγιάγκα, θα χάσει το σημερινό ματς λόγω μυϊκού προβλήματος, ενώ εκτός αποστολής παρέμειναν οι Κώστας Μήτρογλου και Σκοτ Πάρκερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Ντεμικέλις, Κολάροφ – Νασρί, Τουρέ, Φερναντίνιο, Σίλβα – Τζέκο, Νεγρέδο

Φούλαμ (4-2-3-1): Στόκντεϊλ – Ρίτερ, Χάνγκελαντ, Χάιτινχα, Ρίτσαρντσον – Σίντουελ, Κβιστ – Κατσάνικλιτς, Χόλτμπι, Κασάμι – Γούντροου