Νιούκαστλ - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με την Κρίσταλ Πάλας να ψάχνει το... λυτρωτικό τρίποντο σε βάρος της Νιούκαστλ που θα τη διατηρήσει εκτός επικίνδυνης ζώνης!



Νιούκαστλ - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οι «καρακάξες» θα πέσουν αμαχητί, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα αδυνατούν να πιάσουν σταθερή απόδοση, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη γκρίνια στις τάξεις των οπαδών. Ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, παραμένει τιμωρημένος, ενώ από την αποστολή θα απουσιάσουν ξανά οι Ρεμί, Ντεμπισί, Ομπερτάν, Τέιλορ, Σαντόν και Τέιλορ.

Η Κρίσταλ Πάλας από τη μεριά της δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Η τελευταία της νίκη χρονολογείται στις 8 Φεβρουαρίου και από τότε μετρά 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Τα αρνητικά αποτελέσματα την έχουν φέρει μόλις στο +3 από τις θέσεις του υποβιβασμού και άπαντες έχουν επίγνωση της σημαντικότητας του σημερινού αγώνα.

Όσον αφορά την προϊστορία, η Νιούκαστλ είναι το αφεντικό κόντρα στην Πάλας στα εντός έδρας της παιχνίδια. Συνολικά μετρά 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ η τελευταία φορά που φιλοξένησε τους γηπεδούχους ήταν στις 27/1/2010 στον μεταξύ τους αγώνα για την Τσάμπιονσιπ (2-0)!

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Εμπιβά, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Νταμέ, Τιοτέ, Ανίτα, Γκουφράν, Σισοκό, Ντε Γιονγκ, Σισέ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Άλβινκ, Σ. Τέιλορ, Χαιντάρα, Μαρβό, Μπεν Αρφά, Γκόσλινγκ, Σόλα Αμεόμπι, Σάμι Αμεόμπι, Άρμστρονγκ.

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Μαριάπα, Νταν, Ντελανέι, Γουόρντ, Μπολάσι, Ντιγκατσόι, Λέντλεϊ, Γεντίνακ, Ινς, Μάρεϊ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Γκουεντιούρα, Πάντσεον, Ζερόμ , Τόμας, ΜακΚάρθι, Μπανάν, Γκάμπιντον, Χένεσι.