Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και την πρόκρισή της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις της, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ.



Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας τον Ολυμπιακό, ωστόσο στην Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να ανακάμψει άμεσα αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Με φόρα λοιπόν από το ματς της Τετάρτης οι «κόκκινοι διάβολοι» αποσκοπούν στη εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ, η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες.

Το σύνολο του Σαμ Άλαρνταϊς βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γιουνάιτεντ ώστε να... ξεμπερδεύει σιγά-σιγά με την υπόθεση παραμονή.

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Χαμ:

Στις υπηρεσίες των Τζόι Ο'Μπράιεν και Μάρκο Μποριέλο δεν θα μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σαμ Άλαρνταϊς.

Ο πρώτος έχει βρίσκεται εκτός δράσης από τον περασμένο Γενάρη με πρόβλημα στον ώμο, ενώ ο Ιταλός άσος έχει υποστεί κάκωση στην κνήμη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Χωρίς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος παρά το γεγονός ότι αρχικά φαινόταν έτοιμος, τελικά θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις έως έξι εβδομάδες, θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Απών λόγο τιμωρίας θα είναι και ο Νεμάνια Βίντιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ: Άντριαν – Ντεμέλ, Τόμκινς, Ριντ, ΜακΚάρτνεϊ – Γιάρβις, Νομπλ, Ντιαμέ, Ντάουνινγκ – Κόουλ, Κάρολ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Ράφαελ, Φέρντιναντ, Τζόουνς, Εβρά – Βαλέντσια, Κάρικ, Φελαϊνί – Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ, Μάτα