Χαλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Την πρώτη του νίκη συνεχίζει να αναζητά με τη Γουέστ Μπρομ ο Πέπε Μελ, ο οποίος ευελπιστεί στο τρίποντο της ομάδας του κόντρα στη Χαλ, ώστε να πάρει μία βαθιά ανάσα, απομακρυνόμενη από την επικίνδυνη ζώνη.



Χαλ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Συνεχίζει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού η Γουέστ Μπρομ.

Με τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού οι «baggies» δεν μπορούν να νιώθουν άνετα και κόντρα στη Χαλ ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους ανυψώσει τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά.

Η Χαλ βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς και παρόλο που η παραμονή δεν είναι εξασφαλισμένη, η αγωνιστική της παρουσία δείχνει να πείθει.

Η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σάββατο ήταν... στα πλάνα και πλέον οι «τίγρεις» αναζητούν την αγωνιστική ανάκαμψη, έχοντας δύο νίκες και δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της.

Αγωνιστικά νέα:

Χαλ:

Τιμωρημένος για τα επόμενα τρία παιχνίδια της Χαλ και κατά συνέπεια και για αυτό κόντρα στη Γουέστ Μπρομ θα είναι ο Τζορτζ Μπόιντ, ο οποίος σύμφωνα με την FA έφτυσε τον πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο στράικερ των «τίγρεων» είναι και το μοναδικό πρόβλημα που έχει για το ματς ο τεχνικός της ομάδας, Στιβ Μπρους

Γουέστ Μπρομ:

Τις 10 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιόνας Όλσον, ο οποίος θα απουσιάσει τόσο από την αναμέτρηση κόντρα στη Χαλ, όσο και από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Κρις Μπραντ, Ντιέγκο Λουγκάνο, Μπίλι Τζόουνς, Κλαούντιο Γιάκομπ και Μοργκάν Αμαλφιτανό αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα τραυματισμού και παραμένουν εκτός για τους «baggies».

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ – Ελμοχαμαντί, Ντέιβις, Τσέστερ, Φιγκερόα, Ροσένιορ – Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Μέιλερ – Λονγκ, Γέλαβιτς

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Ριντ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Ρίτζγουελ – Μόρισον, Μουλούμπου – Γκέρα, Σεσενιό, Ντόρανς - Ανιτσέμπε