Διπλό για την Ρέντινγκ
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να φύγει από την έδρα της Λέστερ η Ρέντινγκ αφού επικράτησε με σκορ 2-1 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Walkers Stadium».

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με γκολ που σημείωσε ο Σίγκουρτσον στο 22ο λεπτό του αγώνα και κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση 52’ λεπτών παιχνιδιού, ο Ντάιερ ισοφάρισε για την Λέστερ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Όμως, η Ρέντινγκ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στο 87ο λεπτό πήρε εκ νέου «κέφαλι» στο σκορ με το γκολ που σημείωσε ο Μιλς.
Στα υπόλοιπα λεπτά που απέμεναν, δεν άλλαξε τίποτα και έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή βρήκε του φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νικη στο φετινό πρωτάθλημα.