Έβερτον - Νιούκαστλ (preview)

Νίκη που θα την φέρει στην 5η θέση θα κυνηγήσει η Έβερτον κόντρα στη Νιούκαστλ στο «St. James’ Park», σε αναβληθέν παιχνίδι για την 29η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να ελπίζουν πως με τρίποντο, ίσως προλάβουν το τρένο της Ευρώπης.



Έβερτον - Νιούκαστλ (preview)

Μόλις πέντε βαθμούς χωρίζουν τις Έβερτον και Νιούκαστλ, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες η μία με την άλλη στο ««St. James’ Park» σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο είχε αναβληθεί.

Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται τρεις βαθμούς πιο πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφενός θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, με τους «κόκκινους διαβόλους» να δείχνουν πως έχουν ανοδική πορεία, και αφετέρου να προσπεράσουν την Τότεναμ στην πέμπτη θέση, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη, η… αθόρυβη Νιούκαστλ, μπορεί με νίκη να διατηρήσει ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού ενδεχόμενο τρίποντο για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου θα την κρατήσει στα… ψηλά.

Αγωνιστικά νέα:

Χωρίς τους Λοΐκ Ρεμί και Ματιέ Ντεμπισί αναμένεται να παραταχθεί η Νιούκαστλ, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμού και είχαν μείνει εκτός και από τη νίκη του Σαββάτου κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Από την άλλη πλευρά, ο Φιλ Γιαγκέλκα αναμένεται να κάνει την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα της Έβερτον, με τον Στίωεν Πίεναρ να μένει εκτός με πρόβλημα στο γόνατο.