Άρσεναλ – Σουόνσι (preview)

Μία ομάδα να... ξεσπάσει μετά την συντριβή που υπέστη κόντρα στην Τσέλσι με 6-0 θέλει να βρει η Άρσεναλ, η οποία ευελπιστεί απέναντι στην Σουόνσι, να βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα και να ανακάμψει αγωνιστικά.



Άρσεναλ – Σουόνσι (preview)

Να ξεχάσει άμεσα την «εξάρα» από την Τσέλσι θέλει η Άρσεναλ.

Η νίκη κόντρα στη Σουόνσι στο «Έμιρεϊτς» θεωρείται άκρος απαραίτητη για τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι δεν θέλουν να δουν το τρένο του φετινού τίτλου να φύγει τόσο άδοξα.

Με δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, οι Λονδρέζοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάστασή τους, γι' αυτό και ευελπιστούν η νίκη επί των «κύκνων» να είναι η αρχή μίας καλής πορείας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στον αντίποδα, η Σουόνσι δεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, καθώς φλερτάρει άμεσα με τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Όντας στη 15η θέση της βαθμολογίας, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, καταλαβαίνει κανείς πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία έχουν στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «κύκνοι», που θα ψάξουν το θαύμα μέσα στο «Έμιρεϊτς».

Αγωνιστικά νέα:

Άρσεναλ:

Με απόφασή της, η FA, έθεσε στην διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ τόσο τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν που θα έπρεπε να αποβληθεί στο παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι, όσο και τον Κιέραν Γκιμπς που αντίκρισε λανθασμένα την κόκκινη κάρτα του Αντρέ Μάρινερ αντί του συμπαίκτη του.

Γνωστά τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή για τον Αλσατό τεχνικό, με τους Μεσούτ Εζίλ, Τζακ Γουίλσιρ και Άαρον Ράμσεϊ να βρίσκονται στα «πιτς» με ποικίλα προβλήματα τραυματισμού. Απών και ο Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα στη γάμπα και έμεινε εκτός.

Σουόνσι:

Στο βασικό σχήμα της Σουόνσι για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ αναμένεται να βρίσκεται ο Μίτσου.

Επιστροφή στη δράση και για τον Τζότζο Σέλβι, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Σέζνι – Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Γκιμπς – Αρτέτα, Φλαμινί, Ροσίτσκι, Καθόρλα, Ποντόλσκι – Ζιρού

Σουόνσι: Βόρμ – Ράνχελ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις – Κάνιας, Μπράιτον, Ράουτλετζ, Ερνάντες, Μίτσου – Μπονί