Γουέστ Χαμ – Χαλ (preview)

Την ευκαιρία να περάσει τη Χαλ στη βαθμολογία θα έχει με νίκη της στο «Άπτον Παρκ» η Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να νιώθουν ασφαλής για την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.



Γουέστ Χαμ – Χαλ (preview)

Το «comeback» κόντρα στη Χαλ θέλει να κάνει η Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 16η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και θα αναζητήσουν τη νίκη κόντρα στις «τίγρεις» για να αρχίζουν να... ξεμπερδεύουν με το θέμα της παραμονής τους.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Χαλ, με δύο βαθμούς περισσότερους από τη Γουέστ Χαμ, είναι πλασαρισμένη στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο ούτε εκείνη μπορεί να νιώθει ακόμα απόλυτα ασφαλής.

Βαθμός ή βαθμοί κόντρα στα «σφυριά» θα δώσουν άλλο.. αέρα στην ομάδα του Στιβ Μπρους, η οποία έβαλε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Γουέστ Μπρομ ένα τέλος στο σερί των δύο συνεχόμενων ηττών.

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Χαμ:

Αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Χαλ κρίνεται ο Ματ Γιάρβις, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του στο ματς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Πρόβλημα τραυματισμού έχει και ο Τζέιμς Τόμκινς, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να δηλώσει «παρών» στο παιχνίδι με τις «τίγρεις»

Χαλ:

Έτοιμος αναμένεται να είναι για τον αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ ο Σέιν Λονγκ.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Κέρτις Ντέιβις, τον οποίο ο τεχνικός της Χαλ, Στιβ Μπρους, θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ: Άντριαν – Ντιμέλ, ΜακΚάρτνεϊ, Νομπλ, Κόλινς – Τόμκινς, Ντάουνινγκ, Ντιαμέ – Κάρολ, Νόλαν, Τέιλορ

Χαλ: ΜακΓκρέγκορ – Ροσενιόρ, Ντέιβις, Τσέστερ, Χάντλστοουν – Ελ Μοχαμαντί, Μέιλερ, Λίβερμορ – Λονγκ, Γέλαβιτς