Λίβερπουλ – Σάντερλαντ (preview)

Σε τροχιά τίτλου θέλει να παραμείνει η Λίβερπουλ, για την οποία είναι σχεδόν... απαγορευτικό οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στο ματς του «Άνφιλντ» κόντρα στη Σάντερλαντ. Το «θαύμα» θα αναζητήσουν οι «μαυρόγατες»



Λίβερπουλ – Σάντερλαντ (preview)

Μην την... πάθουν από υπερβολική σιγουριά φοβούνται οι παίκτες της Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου παίρνοντας εύκολα ή δύσκολα τη νίκη κόντρα στη Σάντερλαντ.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Μπρέναν Ρότζερς έχει πετύχει 12 νίκες σε συνολικά 14 εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι στιγμής, δείχνει πολλά.

Από την άλλη, η Σάντερλαντ θέλει να σταθεί αξιοπρεπώς κόντρα στη Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ».

Τα έξι γκολ που πέτυχαν οι «κόκκινοι» κόντρα στην Κάρντιφ, δεν δίνει και πολύ θετικά μηνύματα στις «μαυρόγατες», οι οποίες δεν μπορούν να ορθοποδήσουν ακόμα και σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Το κεφάλι του ήσυχο έχει για το ματς με τη Σάντερλαντ ο Μπρένταν Ρότζερς, καθώς όλοι του οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του. Μακροχρόνια απουσία αυτή του Χοσέ Ενρίκε.

Σάντερλαντ:

Απών από το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ θα είναι ο Φάμπιο Μπορίνι, ο οποίος δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην ομάδα που ανήκει.

Στα «πιτς» παραμένει ο Στίβεν Φλέτσερ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Τιμωρημένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ο Μάρκος Αλόνσο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ – Τζόνσον, Σκρτέλ, Άγκερ, Φλάναγκαν – Στέρλινγκ, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κουτίνιο – Στάριτζ, Σουάρες

Σάντερλαντ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Τσελούστκα, Ο’Σέι, Μπράουν, Μπρίντκατ, Κόλμπακ, Κι, Τζόνσον, Γουίκαμ, Άλτιντορ