Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου (preview)

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» ως... αουτσάιντερ τη Μπάγερν Μονάχου για την πρώτη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αποσκοπώντας στην έκπληξη και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πανίσχυρους Βαβαρούς.



Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου (preview)

Την πιο δυνατή ομάδα στη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε μία από τις πιο δύσκολες σεζόν της ιστορίας της, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα-δυνατά και να ανατρέψει τα εις βάρος της προγνωστικά για τις αναμετρήσεις της κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαβαροί είναι και βαθμολογικά πρωταθλητές στη Μπουντεσλίγκα από την 27η αγωνιστική και πλέον όλο τους το βάρος πέφτει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης αποκλείοντας την Άρσεναλ.

Στον αντίποδα, οι «κόκκινοι διάβολοι» ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-0 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», κατάφεραν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζονται για  τη 10η ευρωπαϊκή τους «μάχη», με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999 στη Βαρκελώνη να είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παιχνίδι μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων του ευρωπαϊκού και όχι μόνο, ποδοσφαίρου.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου θα έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τιμωρημένος για το ματς της Τρίτης είναι ο Πατρίς Εβρά, την ώρα που ο πιθανός αντικαταστάτης του, Αλεξάντερ Μπάτνερ, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο.

Στο ίδιο σημείο έχει ενοχλήσεις και ο Ράφαελ, ο οποίος δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα. Αντιθέτως, οι Ρίο Φέρντιναντ, Τζόνι Έβανς και Κρις Σμόλινγκ είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Απών λόγω τραυματισμού και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Μπάγερν Μονάχου:

Ο κεντρικός αμυντικός Ντάντε είναι τιμωρημένος αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τη Μπάγερν Μονάχου αφού θα απουσιάσει και ο Τιάγκο Αλκάνταρα λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Τζόουνς, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Σμόλινγκ – Κάρικ, Γκίγκς, Φελαϊνί – Καγκάβα, Γουέλμπεκ – Ρούνεϊ

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ – Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ, Αλάμπα – Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Γκέτσε, Ριμπερί – Μάτζουκιτς