Μπόθροϊντ:«Να μείνει για πάντα ο Μπέλαμι»

Η νίκη στο “Fratton Park” εναντίον της Πόρτσμουθ έδωσε την ευκαιρία στην Κάρντιφ να βρεθεί στην κορυφή της Championchip και ο Τζέι Μπόθροϊντ  που ήταν από τους καλύτερους παίκτες των “Bluebirds” ξέρει σε τι οφείλεται η άνοδος της απόδοσης των Ουαλών. Η επιστροφή του ωρίμου πλέον Κρεγκ Μπέλαμι ανέβασε επίπεδο την ομάδα και αυτό το αναγνωρίζει ο Άγγλος επιθετικός.  



Μπόθροϊντ:«Να μείνει για πάντα ο Μπέλαμι»

Ο Μποθρόιντ  μίλησε στην “Daily Star σχετικά με την επιστροφή του Μπέλαμι και την καταλυτική του επιρροή στο στιλ παιχνιδιού της Κάρντιφ και τόνισε πως: « Ο Κρεγκ είναι παιδί του Κάρντιφ. Αγαπάει την πόλη και εμείς θέλουμε να μείνει για πάντα στην πόλη. Έγω δουλεύω καθημερινά και με την βοήθεια των προπονητών μας γίνομαι καλύτερος. Για να είμαι ειλικρινής εμένα μου πήρε περισσότερο χρόνο για να ωριμάσω από ότι στον Κρεγκ».

 

Ο Μπορθροϊντ μιλάει σε καθημερινή βάση με τον Μπέλαμι και αυτό που του εκμυστηρεύθηκε ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ήταν πως: «Είχε βαρεθεί να πηγαινοέρχεται στην εθνική οδό, ήθελε να γυρίσει στο Κάρντιφ, εκεί που είναι η οικογένεια του. Αυτό είναι προς τιμήν του καθώς βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και προτίμησε να είναι κοντά στους δικούς του. Αυτή είναι η προτεραιότητα του»,κατέληξε ο επιθετικός των “Bluebirds”.

TAGS: