Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν (preview)

Θα κάνει «all in». Όλα ή τίποτα για την Τσέλσι, η οποία με το 3-1 του πρώτου αγώνα στην πλάτη της, θα προσπαθήσει για την ολική ανατροπή κόντρα στην πανίσχυρη, αλλά χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Παρί Σεν Ζερμέν, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».



Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν (preview)

Αποφασισμένη για την ανατροπή θα μπει η Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την αναμέτρηση κόντρα στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ηττήθηκε με 3-1 στο Παρίσι και πλέον θα πρέπει να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση, συνοδευόμενη από γκολ, για να λυγίσει την αντίσταση των πανίσχυρων Γάλλων.

Το σύνολο του Λοράν Μπλαν βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της Ligue 1, έχοντας ρίξει πλέον όλο της το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Στο ματς του Λονδίνου, οι Παριζιάνοι θα εμφανιστούν συμπαγείς, ενώ θα επιδιώξουν και το γκολ, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και το «τετέλεσται» για την Τσέλσι.

Αγωνιστικά νέα:

Τσέλσι:

Διαθέσιμος για τη ρεβάνς του 3-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι ο Σάμουελ Ετό, μετά από απουσία τριών παιχνιδιών των «μπλε», λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο.

Παρών και ο Αντρέ Σούρλε παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο ματς κόντρα στη Στόουκ το περασμένο Σάββατο.

Στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι και ο Τζον Όμπι Μίκελ, αν και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στους «πότερς» λόγω τραυματισμού.

Παρί Σεν Ζερμέν:

Μεγάλη απουσία για τους Παριζιάνους στην προσπάθειά τους να διαφυλάξουν το 3-1 του πρώτου αγώνα θα είναι αυτή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι: Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Λάμπαρντ, Λουίζ, Γουίλιαν, Όσκαρ – Ετό

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιριγκού – Ζαλέ, Άλεξ, Σίλβα, Μάξουελ – Καβάνι, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί, Λαβέτσι – Λούκας