Μπάγερν Μονάχου – Μαν. Γιουνάιτεντ (preview)

Με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» να αφήνει όλα τα μέτωπα ανοιχτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στο Μόναχο και να είναι η ομάδα που θα αποκλείσει την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και το μεγαλύτερο φαβορί για την εκ νέου κατάκτηση του τροπαίου, Μπάγερν Μονάχου.



Μπάγερν Μονάχου – Μαν. Γιουνάιτεντ (preview)

Λίγοι μπορούν ακόμα να πιστέψουν, πως αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κοντράρει στα ίσια το μεγαθήριο που ονομάζεται Μπάγερν Μονάχου.

Πλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν σήμερα (9/4) την ευκαιρία να γράψουν με χρυσά γράμματα μία νέα σελίδα στην ήδη πολύ πλούσια ευρωπαϊκή τους ιστορία, αποκλείοντας μέσα στο «Allianz Arena», την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και το μεγαλύτερο φαβορί για την εκ νέου κατάκτηση του τροπαίου.

Το 1-1 του «Ολντ Τράφορντ» αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, μόνο που πλέον η Γιουνάιτεντ έχει το... ντεσαβαντάζ ότι πλέον δεν θεωρείται το μεγάλο αουτσάιντερ, καθώς μόνο κάτι τέτοιο δεν έδειξε στο πρώτο παιχνίδι.

Στο πλευρό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται και οι... οιωνοί, καθώς οι Βαυαροί δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας συναντήσεις τους κόντρα σε αγγλικές ομάδες.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα μετρά τρία σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη, κάτι σπάνιο για τα δεδομένα του τη φετινή σεζόν, την ώρα που υπέστη και την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από την Άουγκσμπουργκ με 1-0 την περασμένη εβδομάδα.

Αγωνιστικά νέα:

Μπάγερν Μονάχου:

Απόντες στο σημερινό, κρίσιμο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι λόγω τιμωρίας οι Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και Χάβι Μαρτίνεθ.

Στα «πιτς» ο Σερντάν Σακίρι, ο οποίος είναι τραυματίας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Παρά τον τραυματισμό που έχει υποστεί στο δάχτυλο του ποδιού, ο Γουέιν Ρούνεϊ θα «σφίξει τα δόντια» και θα δηλώσει «παρών» στο μεγάλο βραδινό ραντεβού του «Allianz Arena».

Οι Ράφαελ και Φελαϊνί δεν συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και οι πιθανότητες να συμμετάσχουν στο ματς είναι μηδαμινές.

Έχοντας αγωνιστεί με την Τσέλσι στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χουάν Μάτα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, την ώρα που γνωστή και μακροχρόνια απουσία είναι αυτή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην κνήμη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ – Αλάμπα, Ντάντε, Μπόατενγκ, Ραφίνια – Λαμ, Κρόος – Ριμπερί, Γκέτσε, Ρόμπεν – Μάτζουκιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Εβρά, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Τζόουνς – Κλέβερλι, Κάρικ – Βαλέντσια, Γιανγκ, Γουέλμπεκ - Ρούνεϊ