Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Μόνο τη νίκη σκέφτεται κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η Έβερτον, ώστε να επιστρέψει στην τέταρτη, προνομιούχο, θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Γουέστ Χαμ το βράδυ της Τρίτης.



Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα μπει στο «Γκούντισον Παρκ» για την αναμέτρηση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας η Έβερτον.

Η άμεση διεκδικήτρια της 4ης θέσης, Άρσεναλ, πήρε τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ την Τρίτη και πλέον τα «ζαχαρωτά» θέλουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη για να καταλάβουν εκ νέου την τελευταία «ευρωπαϊκή» θέση.

Στα θετικά για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι πως εντός έδρας έχει ηττηθεί μόνο μία φορά τη φετινή σεζόν, έχοντας δεχθεί παράλληλα μόλις 13 γκολ σε 16 ματς στο «σπίτι» της.

Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη, μπορεί να νιώθει ασφαλής, έχοντας εννέα ολόκληρους βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Στο παιχνίδι με την Έβερτον θα διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί, χωρίς ωστόσο να ρισκάρει.

Αγωνιστικά νέα:

Έβερτον:

Δύσκολα θα προλάβει να εμφανιστεί ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας ο Φιλ Γιαγκέλκα. Μπορεί ο κεντρικός αμυντικός της Έβερτον να επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στον δικέφαλο, ωστόσο το παιχνίδι της Τετάρτης ίσως είναι νωρίς για εκείνον.

Απών θα είναι τόσο ο Στίβεν Πιενάαρ, όσο και ο Ντάρον Γκίμπσον, οι οποίοι αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού στο πόδι.

Κρίσταλ Πάλας:

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει την κατάσταση των Καγκίσο Ντιγκατσόι και Γιανίκ Μπολασιέ ο Τόνι Πιούλις.

Ο Νοτιοαφρικανός μέσος και ο Κογκολέζος ακραίος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού στο πόδι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Έβερτον: Χάουαρντ, Μπέινς, Ντιστάν, Γιαγκέλκα, Κόουλμαν, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Πιενάαρ, Όσμαν, ΜακΓκίντι, Νέισμιθ

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουάρντ, Παρ, Νταν, Ντιγκατσόι, Ινς, Πάντσεον, Τζέντινακ, Ντελανέι, Λέντλεϊ, Σαμάκ