Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ (preview)

Κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου μαζί με τις Λίβερπουλ και Τσέλσι θέλει να μείνει η Μάντσεστερ Σίτι, γι' αυτό και ελπίζει στη νίκη επί της Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ», την ώρα που οι «μαυρόγατες»... καίγονται για βαθμούς.



Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ (preview)

Μόνο περιθώρια για απώλεια βαθμών δεν έχει η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» αν θέλουν να ελπίζουν μέχρι τέλους στην κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει να περάσουν το εμπόδιο της Σάντερλαντ, η οποία έχει ανάγκη όσο τίποτε τον βαθμό ή τους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και θα πρέπει να ελπίζει σε... θαύμα και παράλληλη αυτοκτονία τόσο της Λίβερπουλ, όσο και της Τσέλσι για την κατάκτηση του τίτλου.

Η τελευταία εκτός έδρας νίκη των «μαυρόγατων» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ήταν σε ένα παιχνίδι της «Division One», τον Γενάρη του 1998.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Σίτι:

Γνωστή είναι η απουσία του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό.

Μετά τη συμμετοχή του στο ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, ο Σέρχιο Αγουέρο είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι για την αναμέτρηση κόντρα στην Σάντερλαντ.

Σάντερλαντ:

Τις 10 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο ματς με την Έβερτον ο Φιλ Μπάρντσλεϊ και στο παιχνίδι κόντρα στη Σάντερλαντ θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές που τον επιβλήθηκε.

Απών για προσωπικούς λόγους θα είναι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Λάιαμ Μπράιντκατ, ενώ γνωστά προβλήματα για τον Γκας Πογιέτ είναι αυτά των Στίβεν Φλέτσερ και Κιέραν Γουέστγουντ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ – Νάβας, Μίλνερ, Τουρέ, Σίλβα – Τζέκο, Νεγρέδο

Σάντερλαντ: Μανόνε – Τσελούστκα, Ο'Σέι, Βεργκίνι, Αλόνσο – Τζακερίνι, Κι, Κόλμπακ, Τζόνσον – Μπορίνι, Άλτιντορ.