Ένα βήμα πιο κοντά!

Ακόμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο έφτασε η Νόριτς με την νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής επί της Λιντς με 1-0, χάρις σε γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης στο «Κάροου Ρόουντ».



Ένα βήμα πιο κοντά!

Η Νόριτς αύξησε την διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές αναφορικά και με την κατάκτηση του τίτλου, ενώ η Λιντς παραμένει δεύτερη αλλά με την διαφορά τερμάτων υπέρ της, καθώς ισοβαθμεί με την Μίλγουολ.

 

Τα «λιοντάρια» επικράτησαν εύκολα με 5-0 εντός της τελευταίας βαθμολογικά Στόκπορτ, με την Μίλγουολ να διατηρείται πλέον και έξι σερί παιχνίδια χωρίς να έχει δεχτεί κανένα τέρμα.

 

Η Σουίντον ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίς με την νίκη που πήρε εκτός έδρας με 1-0 επί της Χάρτλπουλ και τον Τσάρλι Όστιν να φτάνει τα 16 τέρματα σε 23 συμμετοχές.

 

Χάντερσφιλντ και Τσάρλτον μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο 1-1 στο «Γκάλπαρμ Παρκ» ενώ η Κόλτσεστερ έχει χάσει αρκετό έδαφος όσον αφορά την εξασφάλιση της συμμετοχής της στα πλέϋ-οφ, καθώς για 6ο σερί παιχνίδι έμεινε μακριά από τις νίκες, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 εντός στην Γουίκομ δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά.

 

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, η Μπρίστολ Ρόβερς πήρε την νίκη στο «Μεμόριαλ Στάντιουμ» με 4-3 επί της Σαουθέντ αν και είχε βρεθεί δυο φορές πίσω στο σκορ ενώ το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε με αυτογκόλ του Άντονι Γκραντ στο 90΄.

 

Η Έξετερ επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 εντός επί της Γουόλσολ και έκανε σημαντικό βήμα για την αποφυγή της ζώνης του υποβιβασμού. Στην θέση της (κάτω από την ζώνη) βρέθηκε και πάλι η Τρανμίρ που ηττήθηκε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας από την φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Μπράϊτον (τρεις σερί νίκες).

 

Η Τζίλιγχαμ έσωσε την παρτίδα εντός έδρας καθώς ισοφάρισε δυο φορές για το τελικό 2-2, όταν είχε βρεθεί ισάριθμες πίσω στο σκορ από την Μίλτον Κέϊνς Ντονς και ενώ αγωνίστηκε για αρκετό διάστημα με δέκα παίκτες.

 

Τέλος, η Λέϊτον Όριεντ μπαίνει και πάλι σε περιπέτειες για την παραμονή της, μετά την ήττα στο «Γκρίφιν Παρκ» με 1-0 από την Μπρέντφορντ.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Έξετερ-Γουόλσολ 2-1

Κόλτσεστερ-Γουίκομ 1-1

Μίλγουολ-Στόκπορτ 5-0

Μπράϊτον-Τρανμίρ 3-0

Μπρέντφορντ-Λέϊτον Όριεντ 1-0

Μπρίστολ Ρόβερς-Σαουθέντ 4-3

Νόριτς-Λιντς 1-0

Τζίλιγχαμ-Μ. Κ. Ντονς 2-2

Χάντερσφιλντ-Τσάρλτον 1-1

Χάρτλπουλ-Σουίντον 0-1