Νόριτς – Λίβερπουλ (preview)

Δεν το χάνει! Μετά την ήττα της Τσέλσι κόντρα στη Σάντερλαντ, η Λίβερπουλ με νίκη της επί της Νόριτς, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, σχεδόν... αγγίζει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 24 χρόνια, αφήνοντας τους «μπλε» πέντε ολόκληρους βαθμούς πίσω της!



Νόριτς – Λίβερπουλ (preview)

Αυτό είναι το ματς της χρονιάς.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Τσέλσι έκανε δώρο στη Λίβερπουλ με την ήττα της μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στη Σάντερλαντ και πλέον οι «κόκκινοι» κρατούν την τύχη του τίτλου αποκλειστικά και μόνο στα χέρια τους.

Η ομάδα του Μπρέναν Ρότζερς θέλει τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νόριτς, η οποία δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών, έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Με τη διαφορά της από την Τσέλσι να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους δύο βαθμούς, το «τρίποντο» στο «Κάροου Ρόουντ» αυτόματα θα την αυξήσει στους πέντε, με τον Στίβεν Τζέραρντ να πλησιάζει όσο ποτέ στην κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Αγωνιστικά νέα:

Νόριτς:

Πλήρης θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ η Νόριτς, με τον τεχνικό της ομάδας, Κρις Χιούτον να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων του των παικτών.

Πιθανή είναι η επιστροφή των Γκάρι Χούπερ και Γουές Χούλαχαν στην αρχική ενδεκάδα, σε αντίθεση με τον Έλιοτ Μπένετ ο οποίος προερχόμενος από τραυματισμό στο πόδι δεν αναμένεται να ρισκάρει.

Λίβερπουλ:

Μεγάλη απώλεια για τη Λίβερπουλ ενόψει του ματς με τη Νόριτς θεωρείται αυτή του Ντάνιελ Στάριτζ. Ο Άγγλος στράικερ αποκόμισε έναν τραυματισμό στον προσαγωγό στον αγώνα της περασμένη εβδομάδας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δηλώσει «παρών» στο «Κάροου Ρόουντ».

Δεδομένη και εξίσου σημαντική θεωρείται η απουσία του Τζόρνταν Χέντερσον. Ο έμπειρος μέσος εκτίει την πρώτη από της τρεις αγωνιστικές τιμωρίας που του επιβλήθηκε μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τη Σίτι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νόριτς: Ράντι – Γουαϊτέικερ, Όλσον, Μάρτιν, Τέρνερ – Τζόνσον, Φερ, Χάουσον, Σνόντγκρας, Ρέντμοντ – Χούπερ

Λίβερπουλ: Μινιολέ – Τζόνσον, Φλάναγκαν, Σκρτελ, Σακό – Λούκας, Τζέραρντ, Άλεν, Κουτίνιο, Στέρλινγκ - Σουάρες