Χαλ – Άρσεναλ (preview)

Οι φιναλίστ του Κυπέλλου Αγγλίας, Χαλ και Άρσεναλ, θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους και για το πρωτάθλημα, με τους «κανονιέρηδες» να είναι αυτοί που θέλουν απαραιτήτως τη νίκη, για να κρατήσουν στα χέρια τους για ακόμα μία αγωνιστική την 4η προνομιούχο θέση.



Χαλ – Άρσεναλ (preview)

Μόνο περιθώρια για απώλειες δεν έχει η Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Χαλ, σε μία «πρόβα τζενεράλε» των δύο ομάδων πριν την «παράσταση» που θα δώσουν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» στις 17 Μαΐου.

Την ώρα που οι «τίγρεις» με τους 35 βαθμούς που έχουν συλλέξει μπορούν να να νιώθουν σχετικά ασφαλείς, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει περιθώρια για απώλειες, με την «ανάσα» της Έβερτον να βρίσκεται... μόλις ένα βαθμό πίσω της.

Η «μάχη» για την κατάληψη της 4ης θέσης και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν καλά κρατεί και η Άρσεναλ θέλει τη νίκη, ώστε να παρακολουθήσει μετά με την άνεσή της την προσπάθεια των «ζαχαρωτών» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αγωνιστικά νέα:

Χαλ:

Με τα γνωστά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ η Χαλ.

Ο Άλαν ΜακΓκρέγκορ παραμένει εκτός με πρόβλημα στα νεφρά, ενώ μακροχρόνιες απουσίες είναι αυτές των Ρόμπι Μπράντι και Πολ ΜακΣέιν με τραυματισμούς σε προσαγωγό και αστράγαλο αντίστοιχα.

Άρσεναλ:

Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Μεσούτ Εζίλ στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό. Ο Γερμανός προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Χαλ.

Επιστροφή και για τον Ματιέ Φλαμινί ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί, ενώ αγώνα δρόμου κάνει ο Νάτσο Μονρεάλ μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στη Γουίγκαν.

Κιέραν Γκίμπς, Σερζ Γκνάμπρι, Τζακ Γουίλσιρ, Αμπού Ντιαμπί και Θίο Γουόλκοτ παραμένουν εκτός με ποικίλα προβλήματα τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ: Χάρπερ – Ροσένιορ, Φιγκερόα, Τσέστερ, Ντέιβις – Λίβερμορ, Ελμοχαμαντί, Μέιλερ, Χάντλστοουν – Γέλαβιτς, Λονγκ

Άρσεναλ: Σέζνι – Σανιά, Βερμάλεν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί – Ράμσεϊ, Καθόρλα, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Ποντόλσκι - Ζιρού