Γουέστ Χαμ – Τότεναμ (preview)

Με τους Σαμ Άλαρνταϊς και Τιμ Σέργουντ στους δύο πάγκους να μην γνωρίζουν... τι τους ξημερώνει, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Τότεναμ για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους θέλουν τα «σφυριά», με στόχο να μη χαθεί το Γιουρόπα Λιγκ, τα «σπιρούνια».



Γουέστ Χαμ – Τότεναμ (preview)

Το μέλλον των δύο αντιπάλων προπονητών φαίνεται να... κερδίζει τη σημασία που έχει η νίκη για τις δύο ομάδες, ωστόσο, το ένα εξαρτάται άμεσα από το άλλο.

Η Γουέστ Χαμ, θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ για τρίτη σερί αγωνιστική περίοδο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κρατήσει τον «Big Sam» στον πάγκο. Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας, η ασταθής άμυνα και το γεγονός πως... όλοι ψάχνουν τον Άντι Κάρολ δεν αρέσει καθόλου στον κόσμο που άσχετα από το αποτέλεσμα, δεν διστάζει να αποδοκιμάσει και να ζητήσει τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τιμ Σέργουντ έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» της Τότεναμ μετά την απόλυση του Αντρέ Βίλας–Μπόας και τουλάχιστον, δείχνει να μπορεί να βγάλει την ομάδα στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ από τη στιγμή που χάθηκε το τρένο για την πρώτη τετράδα. Και αυτός, όμως, διαβάζει και ακούει καθημερινά για τον διαδοχό του στην τεχνική ηγεσία, πράγμα που δεν του αρέσει καθόλου και φυσικά, δεν τον αφήνει να επικεντρωθεί στη δουλειά του.

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ, ενώ η Τότεναμ επικράτησε με το ίδιο σκορ της Στόουκ στο «Μπριτάνια».

Στα αγωνιστικά, ο Άλαρνταϊς δεν έχει προβλήματα πέρα από τον Μάρκο Μποριέλο που βρίσκεται στα πιτ εδώ και αρκετό καιρό, ενώ για την Τότεναμ, ο Άντρος Τάουνσεντ μένει εκτός με το πρόβλημα στον αστράγαλο που του στερεί και τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Κάιλ Γουόκερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ (4-3-3): Αντριάν – Ντεμέλ, Κόλινς, Ριντ, ΜακΚάρτνεϊ – Νομπλ, Ντιαμέ, Νόλαν – Ντάουνινγκ, Κάρολ, Τζάρβις

Τότεναμ (4-4-2): Γιορίς – Νόουτον, Ντόουσον, Καμπούλ, Ρόουζ – Λένον, Παουλίνιο, Τσαντλί, Έρικσεν – Κέιν, Αντεμπαγιόρ