Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ

Με την αγωνία στην πλευρά των φιλοξενούμενων, που θέλουν να παραμείνουν εκτός της επικίνδυνης ζώνης και αν μπορούν να εξασφαλίσουν από σήμερα την παραμονή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σάντερλαντ, στο δεύτερο παιχνίδι του Ράιαν Γκιγκς στον πάγκο.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σάντερλαντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν εμφατική νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Νόριτς με 4-0 και θα ήθελαν να σημειώσουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, για να κλείσουν μια κακή χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα.

Όσον αφορά τις «μαυρόγατες», προέρχονται επίσης από εντός έδρας νίκη με 4-0 (κόντρα στην Κάρντιφ) και έχοντας κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους, θα ήθελαν να προσθέσουν τουλάχιστον ακόμη έναν βαθμό στην συγκομιδή τους, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες της ουράς.

Μάλιστα, στην περίπτωση που κερδίσουν και οι Νόριτς, Φούλαμ, Κάρντιφ δεν καταφέρουν να πάρουν τρίποντο στα παιχνίδια τους, τότε εξασφαλίζουν την παραμονή τους και τις «ρίχνουν» στην Τσάμπιονσιπ, αφού ακόμη και σε ισοβαθμία την τελευταία αγωνιστική με την πρώτη, υπερτερούν στην διαφορά τερμάτων.

Αγωνιστικά νέα:

Ερωτηματικό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για ακόμη μία φορά στην σεζόν η κατάσταση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος λογικά δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο Ρόμπιν φαν Πέρσι ενδεχομένως να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Από την άλλη, ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ επιστρέφει και ο Φιλ Μπάρντσλεϊ, μετά από τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Τζόουνς, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά – Βαλένσια, Κλέβερλι, Κάρικ, Καγκάβα, Μάτα – Φαν Πέρσι

Σάντερλαντ: Μανόνε – Βεργίνι, Μπράουν, Ο’ Σέι, Αλόνσο – Κάτερμολ, Τζόνσον, Λάρσον, Κόλμπακ, Μπορίνι - Γουίκαμ