Σουόνσι - Σαουθάμπτον (preview)

Η Σουόνσι υποδέχεται στο «Λίμπερτι» την Σαουθάμπτον, σε ένα από τα πλέον αδιάφορα (βαθμολογικά) ματς της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Σουόνσι - Σαουθάμπτον (preview)
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εμφατικό 4-1 επί της Άστον Βίλα, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα της 36ης «στροφής» τους εξασφάλισαν την παραμονή τους στα... σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εντός έδρας νίκη πήρε την περασμένη εβδομάδα και η Σαουθάμπτον, η οποία (αν και αδιάφορη) επικράτησε 2-0 Έβερτον που «καιγόταν» για το «τρίποντο». Έτσι οι «Άγιοι» κλείδωσαν την 8η θέση, καθώς η απόστασή τους από τη Νιούκαστλ είναι στους έξι πόντους, αλλά η διαφορά τερμάτων μεταξύ των δύο ομάδων είναι μη ανατσρέψιμη (+7 η ομάδα του Ποκετίνο, -18 αυτή του Πάρντιου).

Αγωνιστικά νέα:

Ο Γκάρι Μονκ δεν θα έχει στη διάθεσή του σήμερα τους τραυματίες Μίτσου και Ράνχελ. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή και κατά πάσα πιθανότητα στο αρχικό σχήμα ο Τσίκο Φλόρες που εξέτισε την τιμωρία των δύο αγωνιστικών λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στην αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Ροντρίγκεζ και Γιοσίντα, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Γκαστόν Ραμίρεζ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σουόνσι: Βορμ – Τιεντάλι, Τσίκο, Γουίλιαμς – Ντέιβις – Μπράιτον, Σέλβι – Ράουτλετζ, Ντε Γκούζμαν, Ερνάντες

Σαουθάμπτον: Μπόρουτς – Κλάιν, Φοντέ, Λόβρεν, Σο – Κορκ, Γουανιάμα, Ντέιβις – Γουόρντ-Πράουζ, Λαλάνα, Λάμπερτ