Στόουκ – Φούλαμ (preview)

Καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον της Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτό κόντρα στη Στόουκ στο «Μπριτάνια», η οποία εξασφαλίζοντας τη νίκη, ευελπιστεί σε στραβοπάτημα των αντιπάλων της που παλεύουν για τη σωτηρία για να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης.



Στόουκ – Φούλαμ (preview)

Με μονόδρομο τη νίκη θα ταξιδέψει η Φούλαμ στο «Μπριτάνια» για την αναμέτρηση με τη Στόουκ.

Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ απέχει μόλις ένα βαθμό από τη σωτηρία, που θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται αν δεν δεχόταν δύο γκολ μέσα σε ένα τέταρτο την περασμένη αγωνιστική από τη Χαλ, η οποία ισοφάρισε σε 2-2.

Σε περίπτωση που οι «κότατζερς» κάνουν το καθήκον τους, πλέον θα περιμένουν να αποτελέσματα των Νόριτς και Άστον Βίλα, τα οποία ευελπιστούν να μην είναι θετικά.

Από την άλλη πλευρά, η Στόουκ δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το μόνο που κυνηγάει είναι να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, κάτι που δεν έχει καταφέρει πότε μετά την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ το 2008.

Παράλληλα, με δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν, οι «πότερς» θα κάνουν την καλύτερη συγκομιδή βαθμών της ιστορίας τους.

Αγωνιστικά νέα:

Στόουκ:

Τιμωρημένος για το ματς κόντρα στη Φούλαμ είναι ο Ράιαν Σόουκρος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Τότεναμ. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Μαρκ Μουνιέσα.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Τζόναθαν Γουόλτερς στη βασική ενδεκάδα των «πότερς».

Γνωστή απουσία αυτή του Ρόμπερτ Χουτ.

Φούλαμ:

Απών από την αναμέτρηση με τη Στόουκ θα είναι ο Στιβ Σίντγουελ, ο οποίος δεν προπονήθηκε καθόλου μέσα στην εβδομάδα.

Αντιθέτως, ο Κώστας Μήτρογλου είναι ετοιμοπόλεμος και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ντάμιεν Νταφ, Νταν Μπερν και Γιώργος Καραγκούνης παραμένουν στα «πιτς», αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Γουίλσον, Μουνιέσα, Πίτερς – Γουίλαν, Ενζόνζι – Αρναούτοβιτς, Άνταμ, Οντεμβίγκι

Φούλαμ: Στοκντέιλ – Χάιτινχα, Χάνγκελαντ, Αμορεμπιέτα – Ρίτερ, Ντιαρά, Ντεγιαγκά, Πάρκερ, Ρίισε – Χόλτμπι, Ρονταλέγκα