Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ (preview)

Το δικαίωμα στη Μάντσεστερ Σίτι να πανηγυρίζει... από τώρα την κατάκτηση του τίτλου δεν θέλει να δώσει η Λίβερπουλ, η οποία για να μείνει στην κορυφή θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της πάντα υπολογίσιμης Κρίσταλ Πάλας.



Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ (preview)

Πλέον δεν είναι στο χέρι της.

Η Λίβερπουλ θέλει φυσικά τη νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και ευελπιστεί σε «στραβοπάτημα» της Μάντσεστερ Σίτι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια που έχει κόντρα σε Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, για να κατακτήσει εκείνη τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Φυσικά, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του «Σέλχαρστ Παρκ» θα «σπρώξει» τη Σίτι πιο κοντά στον τίτλο, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Μπρένταν Ρότζερς.

Η «απόδραση» ωστόσο των «κόκκινων» από την έδρα των «αετών» μόνο εύκολη δεν προμηνύεται, ειδικά όταν μιλάμε για μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Παρά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στο τελευταίο της παιχνίδι, η Κρίσταλ Πάλας έχει συλλέξει 15 από τους 18 πιθανούς βαθμούς που είχε στη διάθεσή της τις τελευταίες εβδομάδες.

Επιπροσθέτως, στο πλευρό της Λίβερπουλ δεν βρίσκεται ούτε η παράδοση, καθώς η ομάδα του Μερσεϊσάιντ έχει να κερδίσει στο «Σέλχαρστ Παρκ» από τον Δεκέμβριο του 1997, όταν και πήρε τη νίκη με 3-0.

Αγωνιστικά νέα:

Κρίσταλ Πάλας:

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ η Κρίσταλ Πάλας.

Ο τεχνικός των «αετών», Τόνι Πιούλις, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, με την επιστροφή του Καγκίσο Ντιγκατσόι στο αρχικό σχήμα να είναι πολύ πιθανή μετά το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ:

Μπορεί ο Ντάνιελ Στάριτζ να μην προπονήθηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας λόγω ενός προβλήματος στον δικέφαλο, παρόλα αυτά η συμμετοχή στο στο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αμφίβολη.

Απών λόγω τιμωρίας θα είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία από τις τρεις αγωνιστικές που του είχαν επιβληθεί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Μαριάπα, Νταν, Ντελανέι, Γουάρντ – Μπολάσι, Τζέντινακ, Λέντλεϊ, Πάντσεον – Σαμάκ, Ζερόμ

Λίβερπουλ: Μινιολέ – Τζόνσον, Σακό, Σκρτέλ, Φλάναγκαν – Τζέραρντ, Άλεν, Στέρλινγκ, Κουτίνιο – Σουάρες, Στάριτζ